|
Alerjik bronşit/astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kaanka26
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Nis 2026 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerjik bronşit/astımGönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 12:38 |
|
İyi günler hocam.
Oğlum 2 yaşında. Doktorun dediğine göre genetik yatkınlıktan dolayı alerjik bronşit. 3 gündür balgamlı öksürüğü var. Ventolin ve mukotik şurup kullanıyoruz. Birde prednol hapı eziyoruz. 3 gündür hiç gerileme yaşamadık. Özellikle geceleri artan bir öksürüğü var. Ateş hiç olmadı, halsizlik vs hiç olmadı. Ama öksürükle başım belada. Bu kadar ilaç kullanmak içime sinmiyor. Ne önerirsiniz. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:03 |
|
Ne mi öneririm? O şarlatan doktordan yakanızı kurtarın!!
1- İki seneden beri çocuğunuza hiç Grip tanısı kondu mu? Asla grip teşhis etmezler. 2- Tek başına "öksürük", asla Astım arazı değildir. Hiç, "astım nöbeti" geçirdi mi? 3- Astım olsa idi, daha ilk Ventolin dozu ile düzelme olurdu. 4- Griplerde Ventolin verildiğinde, akciğerlerin kasten daraltıp, mikropların akciğerlerin alt kısımlarına inmesini önleyen refleksi de yok edersiniz. 5- Mukotik ilaçlar; sadece özel özel cihazlarsa solunum yolu ile verildiğinde etkili olurlar! 6- Prednol; kortizon olup, bağışıklığı baskılar ve mikroplar daha rahat bir biçimde hastalığa devam ederler. Grip ile ilgili yazılarımı okuyun. Öncelikle; "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim", "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazıları öncelikle okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2026 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
Kaanka26
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Nis 2026 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:07 |
|
Cevabınız çok kıymetli hocam teşekkür ederim.
Oğlum 2 senede sadece 1 kere grip oldu ve grip aşısı da yaptırdık, 7 kere üst üste boğaz enfeksiyonu geçirdi ve 7 ay bir fiil antibiyotik kullandı. 3 kere bronşit oldu doktorun demesine göre. Hemen söylediğiniz yazılarınızı okuyup faydalanacağım inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:10 |
|
Ateş olduğunda; DAİMA diline bakın!! Dili pembe ise, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|