Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik bronşit/astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjik bronşit/astım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kaanka26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kaanka26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik bronşit/astım
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 12:38
İyi günler hocam.
Oğlum 2 yaşında. Doktorun dediğine göre genetik yatkınlıktan dolayı alerjik bronşit. 3 gündür balgamlı öksürüğü var. Ventolin ve mukotik şurup kullanıyoruz. Birde prednol hapı eziyoruz. 3 gündür hiç gerileme yaşamadık. Özellikle geceleri artan bir öksürüğü var. Ateş hiç olmadı, halsizlik vs hiç olmadı. Ama öksürükle başım belada. Bu kadar ilaç kullanmak içime sinmiyor. Ne önerirsiniz. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122437
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:03
Ne mi öneririm? O şarlatan doktordan yakanızı kurtarın!!
1- İki seneden beri çocuğunuza hiç Grip tanısı kondu mu? Asla grip teşhis etmezler.
2- Tek başına "öksürük", asla Astım arazı değildir. Hiç, "astım nöbeti" geçirdi mi? 
3- Astım olsa idi, daha ilk Ventolin dozu ile düzelme olurdu.
4- Griplerde Ventolin verildiğinde, akciğerlerin kasten daraltıp, mikropların akciğerlerin alt kısımlarına inmesini
önleyen refleksi de yok edersiniz. 
5- Mukotik ilaçlar; sadece özel özel cihazlarsa solunum yolu ile verildiğinde etkili olurlar! 
6- Prednol; kortizon olup, bağışıklığı baskılar ve mikroplar daha rahat bir biçimde hastalığa devam ederler.
Grip ile ilgili yazılarımı okuyun.
Öncelikle; "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim", "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazıları öncelikle okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2026 Saat 13:05
Yukarı Dön
Kaanka26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kaanka26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:07
Cevabınız çok kıymetli hocam teşekkür ederim. 
Oğlum 2 senede sadece 1 kere grip oldu ve grip aşısı da yaptırdık, 7 kere üst üste boğaz enfeksiyonu geçirdi ve 7 ay bir fiil antibiyotik kullandı. 
3 kere bronşit oldu doktorun demesine göre. 

Hemen söylediğiniz yazılarınızı okuyup faydalanacağım inşallah. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122437
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2026 Saat 13:10
Ateş olduğunda; DAİMA diline bakın!! Dili pembe ise, antibiyotik gerekmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.