|
Kendim icin - Goz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
serpilmeng
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Kas 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serpilmeng
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim icin - GozGönderim Zamanı: 23 Mar 2026 Saat 04:28 |
|
Hocam merhaba.
8 sene evvel Vestibuler migren için tedavi gördüm. Ciddi denge sorunu yaşıyordum. ~ 1 yıl ilaç tedavisi sonrası maraz sadece mevsimsel değişiklik zamanlarında hafif düzeyde geçiriyordum. Yaklaşık 2 aydır kafamın arka - orta kısmında sızlar şekilde baş ağrım oldu. 2 gün ise ciddi ağrım oldu ve gözümde bulanıklık yaşamaya başladım.
10 gün evvel; bulutlara baktığımda sadece sağ gözümde kum tanesi gibi minicik, sayısız siyah nokta vardı. 1-2 gün sonra geçmediğini görünce göz doktoruna gittim. Retina ile sorun yok. Sağ gözdeki jelin azalmaya başladığını; böyle bir belirti için sebep olmadığını belirttiler. Noktalara odaklanma; zamanla göz burun gibi onları da anlamaz deyip gönderdiler. Sol gözümde ise gün içinde flash benzeri beyaz ışık oluyor. Göz ölçümlerim şöyle: Hocam 44 yaşındayım. Hiç gözlük kullanmadım. Sağ gözümde hafif bulanıklık; açık ve düz renk zeminlere baktığımda hemen noktalar beliriyor. Bugün Kuzey Marmara’da araç kullanırken uçuşan noktalar canımı sıktı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2026 Saat 10:07 |
|
Benim branşım değil. Göz doktoru ile irtibat kurun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|