Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bdskrtls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdskrtls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2026 Saat 15:41
Hocam merhabalar nasılsınız 
Kızımda uzun süredir devam eden ağız kokusu var dışarıdan çok net anlaşılan kötü ve keskin bir koku çok su içen bir cocuk bu arada ondan yana problem yok diş kontrolude yaptırdık herhangi bir çürüğü de yok  gece bazen ağzı açık uyuma falanda gözlemliyorum kbbye gitsek direk geniz eti alınmadı gerek falan diye ameliyata zorlayacaklar biliyorum bunun için ne yapabilirim birde şöyle hocam acaba yemek borusumu dar diye de düşündüm ama bunun icin çocugun katı şeyleri yerken yutma güçlüğü falan olması gerek diye biliyorum Ama bunların hiçbirisi yok çocukta yalnızca çok kötü kokulu ağız kokusu var yalnızca sabahta olmuyor bu arada gün icindede oluyor hatta dişlerini bile fırçalasak yinede o kötü kokuyu nefesinden alabiliyorum sizin fikrinizi almak istedim bu arada 5 yaş 21 kilo 122 cm boyunda kız cocugu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121946
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2026 Saat 18:04
Bazı kimselerde; Yemek borusunun yapısında giriti-çıkıntı olabiliyor. Buralara takılan gıdaların kokuşması ile koku olabiliyor.
Son yediği gıda, şekerli-tatlı gıda olmasın hatta tuzlu bir şeyler yesin ve her yemek üstüne su içsin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.