Nisa canım merhaba ben anne ile ilgili tüm yazıları öncelikli okurum .Senin başlığın ve konun beni çekti ben çok üzüldüm ve seni anladım

Neden mi bende senin gibi annemi fazla görmeden büyüdüm .Annem ve babam nerdeyse yılın 9 ayı yanımızda olmazlardı tüm gelişme ve gençlik zamanımda yoklardı ben hep anneme kızgındım ve aramız sizinki gibi soğuktu ama birgün ben artık büyüdüm ve çocuklarıma senin gibi bir anne olmayacağım dedim ,, nice sonra annem hastalık geçirdi ben o zaman da yanında yoktum ve bu hastalığı Tanrı nın ona verdiği bir ceza olarak değerlendirmiştim.Çünki tek başıma büyümüş ayakta kalmış ve ihtiyacım olduğunda hep yalnızdım .....Sonra birgün annemi anlamak için dinlemeye karar verdım ((birşey beni etkilemişti))) onunla oturup uzun uzun sordum ve onu dınledım ve artık ona eskisi kadar kızgın değildim ....Sonra annem in hastalığı ağırlaştı tamda ben onu anlamışken, tamda artık anne kız olabilecekken hastalığı gittikçe ağırlaştı ama biz hergeçengün yakınlaştık ve annem çok acı bir son yaşadı hemde ben onu yaşayamadan ,hemde ben onu affetmişken, tamda artık ona daha çok ihtiyaç duyarken ve kızımı hiç göremeden

Naçizane bir tavsiye lütfen annen hayattayken arada ne kadar buzdağları, öfke ,haksızlık olursa olsun ve olduğunu düşünürsen düşün annenin her dakikasını yaşa ve kıymetini bil onu affet ve affettiğini mutlaka annene söyle
Benim hep bildiğim birşey daha annelerimiz ve babalarımız bize ebeveynlik yapmayı kendi anne babalarından öğrendikleri kadar biliyorlar ...görmedikleri seyi göstermezler.....
biz görmediklerimizi öğrenip göstermeyi bilen nesil olduğumuz için iyi ana babalr olcez arkadaşım .....
Seni yürekten anlıyorum ve anlıyorum ve anlıyorum...........
Düzenleyen melek uslu - 27 Haz 2008 Saat 22:56