|
Kalp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 361 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2025 Saat 20:13 |
Merhaba Kadir bey oğlum 6 yaşında yaşıtlarına göre daha çabuk yorulduğu için doktora götürdüm kan değerlerine baktım kan değerleri gayet güzel çıktı ama genel olarak oyun oynadığı zaman yaşıtlara göre daha çabuk yoruluyor daha çok terliyor ve ben de bunu internetten araştırdığım zaman kalp hastalığı olarak karşıma çıkıyor şu an 6 yaşında 3 yaşındayken çocuk kardiyoloji görmüştü ve bir sorun olmadığını söylemişti çocuklarda sonradan gelişen bir kalp hastalığı var mıdır sizce yorgunluk ve aşırı terleme kalp hastalığının belirtilerinden midir kilo 24 boy 124 şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 06 Ağu 2025 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah size akıl-fikir versin!!
5 kilo fazlası var. 11cm boy fazlası var. 8 yaş cesametinde. Kalp hastası olsa tam tersi; gelişme geriliği olurdu. Tek çocuk galiba!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 361 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır Kadir bey 3 yaşında bir de kızım var ama sizi dinlediğim için günde 600 ml süt ve süt ürünleri ile d vitamini kullandigim için muhtemelen bu şekilde olmuştur aynı şekilde kızın 3 yaşında 15,5 kilo 100 santim boyunda bu gelişmeleri size borçluyuz çok teşekkür ediyorum
Düzenleyen Dobi - 06 Ağu 2025 Saat 20:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|