|
Destek |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DestekGönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 09:07 |
|
Hocam merhaba, 33 yaşındayım. Şuan gebelik durumum var daha yeni, kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim. Hocam bende İBS var zaman zaman beni zorluyor. Bir kaç gündür yine bulantımla beraber söz konusu, gebelik mi tetikledi tekrar bilmiyorum. Sizden öğrenmek istediğim hocam önceden probiyotik takviye kullanıyordum ama gebelikle bıraktım kullanılır mı şuan bilemediğim için. Şuanda bu takviyeye devam etmem gebeliğim için bir sorun oluşturur mu?
Probiyotik ve içeriği bu şekilde Düzenleyen NagihanKY - 25 May 2025 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 10:27 |
|
Bu benzeri ürünler; SADECE, antibiyotik kullanım sonucu barsaklardaki bakterilerde AZALMA OLURSA
kullanılır. Bunun dışında, sakın bu ürünleri kullanmayın. Bu ürünlerin ilki olan: Reflor ilk çıktığında: "-Biz hastalarımıza mikrop vermeyiz" diyen andavallı doktorlar, şimdilerde işin cılkını çıkarmaya başladılar! Günüzde, Türk doktorları ne hikmetse, her hastaya bu ürünleri reçete ettikleri için, sayısız sayıda ilaç firması bu dolandırıcılığa alet olmaktadırlar ve hatta doktorlara rüşvetler (2 tükenmez kalem bile olabilir) vererek bu düzeni yaygınlaştırmaktadırlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2025 Saat 10:28 |
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 15:00 |
|
Anladım hocam. Peki İBS için bi öneriniz olur mu bana? Gebelikte problem yaşayacağım diye çok korkuyorum, çünkü bu dönemler normalde de çok sıkıntılı geçiyor , şimdi birde gebelik söz konusu olunca endişeye kapılıyorum hem kendim hem bebeğim için olumsuz bir duruma dönüşür mü diye.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 15:38 |
|
Kendinizin doktoru olacaksınız!! Nelerin dokynduğunu bilecek ve ona göre diyetinizi ayarlayacaksınız.
Bol su7sıvı tüketin. Muntazam yürüyüşler yapın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|