Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Destek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Destek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Destek
    Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 09:07
Hocam merhaba, 33 yaşındayım. Şuan gebelik durumum var daha yeni, kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim. Hocam bende İBS var zaman zaman beni zorluyor. Bir kaç gündür yine bulantımla beraber söz konusu, gebelik mi tetikledi tekrar bilmiyorum. Sizden öğrenmek istediğim hocam önceden probiyotik takviye kullanıyordum ama gebelikle bıraktım kullanılır mı şuan bilemediğim için. Şuanda bu takviyeye devam etmem gebeliğim için bir sorun oluşturur mu? 

Probiyotik ve içeriği bu şekilde

Düzenleyen NagihanKY - 25 May 2025 Saat 15:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 10:27
Bu benzeri ürünler; SADECE, antibiyotik kullanım sonucu barsaklardaki bakterilerde AZALMA OLURSA
kullanılır. Bunun dışında, sakın bu ürünleri kullanmayın. Bu ürünlerin ilki olan: Reflor ilk çıktığında: "-Biz
hastalarımıza mikrop vermeyiz" diyen andavallı doktorlar, şimdilerde işin cılkını çıkarmaya başladılar!
Günüzde, Türk doktorları ne hikmetse, her hastaya bu ürünleri reçete ettikleri için, sayısız sayıda ilaç
 firması bu dolandırıcılığa alet olmaktadırlar ve hatta doktorlara rüşvetler (2 tükenmez kalem bile olabilir)
vererek bu düzeni yaygınlaştırmaktadırlar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2025 Saat 10:28
Yukarı Dön
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 15:00
Anladım hocam. Peki İBS için bi öneriniz olur mu bana? Gebelikte problem yaşayacağım diye çok korkuyorum, çünkü bu dönemler normalde de çok sıkıntılı geçiyor , şimdi birde gebelik söz konusu olunca endişeye kapılıyorum hem kendim hem bebeğim için olumsuz bir duruma dönüşür mü diye.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2025 Saat 15:38
Kendinizin doktoru olacaksınız!! Nelerin dokynduğunu bilecek ve ona göre diyetinizi ayarlayacaksınız. 
Bol su7sıvı tüketin.
Muntazam  yürüyüşler yapın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.