|
Şüphe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 242 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2025 Saat 22:40 |
Hocam selamlar 4 yaş 22 kilo kız çocuğu dişkısinda beyaz inceminik ama hareketsiz şeyler gördüm fakat popo kaşıma fln yok... bugün farkkettim makattda kızarıklık var bağırsak kurdu olabilirmi hareketsiz di..andazol kullanalım mi tavsiye edermisiniz bide Hocam ecz.arkadaş aylar önce sormuştum sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karna verin demişti kızım aç karnına su bile içmez ve midesi hassas bi çocuk biz nasıl kullanalım illaki aç ve sabah olması sartmı....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem.
Suphe ediyorsaniz kullanin. Illaki ac olmasi gerekmez, 2-3 lokma bir seyler yedikten sonra icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|