|
3 yaş karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glcn0707 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2025 Saat 21:51 |
Hocam merhaba iyi bayramlar,
Oğlum 39 aylık boyu 95 cm kilo 14. 7 gündür ateşimiz var. Kreşe gittiğimiz için viral enfeksiyon diye düşündük ama yinede kan tahlili yaptırdık viral çıktı. Fakat karın ağrısı oluyor sürekli. Yemek yedikten sonra karnım ağrıyor diyor yiyemiyor bişey. Röntgen çekildi acilde bayramdan dolayı gaz var dendi. İshal değil kabızda değil günlük tuvalete gidiyor. Ateşte olunca fmf mi dedim ama sabah karın ağrısı aynı saatte olur dediğiniz için eledim kendimce. Çölyak olabilir mi ? Şimdi ben gidip sömürülcem burda drlra hocam sizin değerlendirmeniz çok önemli. Geğirme ve öksürükte var. Kafam çok karıştı
|
|
![]() |
|
Glcn0707 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eski maillerinizi okuyordum da acaba biz domuz gribi mi olduk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan tahlili sonuclarini yazin.
Boy ve kilosunda eksik yok. Coliak olmasi IMKANSIZ! Coliak'in en onemli arazi; gelisme geriligidir. Turkiye'de Coliak hastaligi son derecede nadirdir! Siz bakmayin Turk doktorlarinin palavralarina. Hacettepe de bile; bir tane Coliak hastasina rastlamadim. Coliak, Lenfoma, Reflu, Astim, Tek bildikleri hastaliklardir!!Ama, ASLA Grip teshis etmezler!
|
|
![]() |
|
Wbc 4.13
Rbc 4.53 Hgb 11.1 Hct 33.9 Mcv 74.8 Mch 24.5 Mchc 32.7 Plt 216 Mpv 8.9 Glukoz 100 Üre 13.8 Kreatinin 0.5 Sodyum 134 Potasyum 3.8 Klor 99 Ast 62 Alt 13 Crp 2 Değerler bu şekilde hocam. 2 gün önce yaptırdık. 7 gündür de ateşi yüksek ve karın ağrısı var gaz sancısı gibi bişey yiyemiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC cok dusuk, kesinlikle Virus enfeksiyonu! MON degeri yazilmamis.
MON degeri yuksek ise; Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir. Sakin ates dusurmeyin, yoksa atesli sure uzar! Sakin antibiyotik vermeyin. Istirahat etsin ve bol sivi alsin. Domuz Gribi olabilir.
|
|
![]() |
|
Hocam mon değeri
Mono# 0.24 Mono % 5.80 Bunlarsa ben yazmayı unutmuşum. Ateş düşürücü veriyorduk çok titremesi oluyordu o yüzden. Bundan sonra vermem. Pedifen verdik. Domuz giribiyse karın ağrısı ve uzun süren ateş normal mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
E.M. degil, basit bir virus (Grip) enfeksiyonu.
Ates dusurmeyin. Evet, Domuz gribi. Artik Domuz Gribinin oldurucu ozelligi kayboldu! salgin ilk ciktiginda da belirmistim. Bu gibi virusler, zamanla olumcul ozellilleri azalir ve bulasicilik ozellikleri artar. SAKIN, bu sebeple hastaneler gidip de, "serum" filan taktirmayin. Gene gecenlerde, birisine Serum takiliyor ve hasta uyuklar halde eve gonderiliyor ve evde vefat ediyor. Doktor ise; "-Sari Serum takilmadi" diye kendisini savunuyor!! Turk doktorlari Parasetamol dozlarini ogrenememe illetinden muzdariptirler. Serum icine kattiklari Parol flokonu, 100mg zannediyorlar! Halbuki, 1000mg dir! 100ml=1 flokonun hacmidir!!! Bu yuzden, Grip oldugunuzda, Hastanelerden UZAK DURUN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|