Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek hırıltı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebek hırıltı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Duyguöğretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Duyguöğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek hırıltı öksürük
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2025 Saat 12:20
Hocam ilk kızımı sizinle büyüttüm .bebeğim 6 aylık bir haftayı geçti gripti dediklerinizi uyguluyorum . burnunu açıyorum bol bol emziriyorum .öksürüğü vardı zaten balgamlı ama son bir iki gecedir hırıltı eklendi . öksürmesine rağmen rahatlama olmıyor ve hırıltı dısardan da duyuluyor hırıltı ötüyor sanki . Doktora götürdüm ciğerlerinde birsey varmı diye sordum ,varmı yokmu diyemem ama hırıltılı dedi . Koruyucu tedavi vereceğim dedi ve antibiyotik yazdı. Soluk alıp vermesi biraz hızlandı dedim ventolin yazdı birde . Ne yapayım küçük oldgu için aklım durmuş gibi . Birde emerken zorlanıyor hocam 
Hocam birde bebeklerde soluk alış veriş kaç olmalı ? 40 saymıştım gece 

Düzenleyen Duyguöğretmen - 07 Mar 2025 Saat 18:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2025 Saat 21:38
Eski cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.