|
Bebek hırıltı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2025 Saat 12:20 |
Hocam ilk kızımı sizinle büyüttüm .bebeğim 6 aylık bir haftayı geçti gripti dediklerinizi uyguluyorum . burnunu açıyorum bol bol emziriyorum .öksürüğü vardı zaten balgamlı ama son bir iki gecedir hırıltı eklendi . öksürmesine rağmen rahatlama olmıyor ve hırıltı dısardan da duyuluyor hırıltı ötüyor sanki . Doktora götürdüm ciğerlerinde birsey varmı diye sordum ,varmı yokmu diyemem ama hırıltılı dedi . Koruyucu tedavi vereceğim dedi ve antibiyotik yazdı. Soluk alıp vermesi biraz hızlandı dedim ventolin yazdı birde . Ne yapayım küçük oldgu için aklım durmuş gibi . Birde emerken zorlanıyor hocam
Hocam birde bebeklerde soluk alış veriş kaç olmalı ? 40 saymıştım gece
Düzenleyen Duyguöğretmen - 07 Mar 2025 Saat 18:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|