|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2025 Saat 19:58 |
Kadir hocam merhaba. Benim 3 Mayıs 2013 doğumlu kız ikizlerimin doktor kontrolü vardı. Bir tanesi 28 kg 145 cm, diğeri 30 kg ve 147 cm. Kan ve idrar tahlilleri D vitamini hariç iyi çıktı.
D vitamin değerleri 22 ve 26.6 çıktı. Süt ve süt ürünlerini günlük 600 ml ve üstü tüketiyorlar. Dediğiniz gibi günlük köfte miktarlarını da veriyorum. Hocam, D vitamini için 1 ay ara ile birer ampul vereyim mi yoksa 1 tane verip diğerini doğum günlerinde mi vereyim? Senede 2 defa veriyordum. Çok güneş görmüyorlar diye. Kasım ve Mayıs olmak üzere.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamin seviyeleri anormal dusuk!
Her ikisine de, bir ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 icirin. Olmasi gereken seviye: 50-100 arasidir. Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen başlayacağım hocam. Sonrasında 2 ay ara verip tahlil yaptıracağım. Allah razı olsun sayenizde kızlarımı ilaçsız büyütüyorum. Eşim bile bir şey olsa hemen Kadir hocamızın yazdıklarını oku diyor. Rabbim güzel ve uzun ömür nasip etsin size.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|