|
beslenmeye takviye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2025 Saat 13:52 |
merhaba hocam 9 buçuk yaşında oğlum 134 cm ve 27 kilo, yemek seçmez oldukça da dikkat ederim beslenmesine ama porsiyonlarını az yer ve hareketli bir çocuk
Aslında kilo konusunu bu zamana kadar dert etmedim ama artık boy uzadıkça kilo düşük kalıyor persentilde de az görünüyor vitamin değerleri normal beslenmesinde ne takviye yapabilirim öneri verebilirseniz sevinirim Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyuna gore, zayif; o da onemli degil.
Et ve sut/sutlu gida agirlikli besleyin.
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey 10 yaş erkek çocuk 135.5 cm 31.5 kg
8.5 yaş kız çocuk 123.8 cm 23.9 kg Yıllık kontrolde gelişimlerini zayıf buldular. Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun
Boy-kilo cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sormadan önce cetveli aradım ama bulamadım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabit forum, 3. Sayfa, EN ALTTA!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|