|
Teşekkürler herşey için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 22:49 |
Herkese Merhaba sevgili Anne ve Babalar Biliyorum hepimiz evlatlarımız için endişeleniyoruz en ufak birşey olsa kafamıza aklımıza türlü türlü senaryo geliyor bende 4 yaşını doldurmuş bi kız çocuk annesiyim Ben kızım 1,5 yaşındayken hocamla tanıştım şöyle ki kızım 2 hafta boyunca gıcık şeklinde öksürüyordu kendni uyandırıyodu falan doktora gittik tabi ilk anneliğim haliyle acemiyim neyse klasik doktorların yaptığı gibi ciğerler temiz ama 2 güne geçmezse şu antibiyotiği alırsınız diye reçete elime tutuşturdular çıktım ve almadım antibiyotik nefret ederim bu arada ilaç kullanmaktan neyse 3 gün sonra aile büyüklerimizin baskısıyla tabi hadi bu kezde sağlıkocağına götüreyim dedim doktor direk sistemden gördü zaten antibiyotik yazılmış kullandımı hayır dedim içmedi neden içmedi çocugun ciğerleri iltihaplanmış diye bi cümle duydum doktordan tersler şekilde birde güya benim çocuğumu benden daha iyi düşünüyor gibi tavırlar sanki 1,5 yaşındaki çocuk günde 10 paket sigara kullanıyor da ciğeri iltihaplancak eminim böyle bi terim tıptada yoktur buda bi uydurmadır çocuğu kaptiğim gibi çıktım ama içim içimide yiyior acaba mı diye neyse tesadüfen tam bu olayın üzerine Kadir hocam çıktı karşıma Rabbime hergün şükrediyorum ki hocamı cıkardı karşıma hemen kendisine ulaştım ve durumu anlattım bana sadece grip geçiriyor dediklerimi uygulayın ve yazılarımı okuyun dedi sabahın ilk ışıklarına kadar bütün gece hocamın makalelerini forum cevaplarını herşeyini okudum ve not aldım inanın 3 günün sonunda çocuğumun öksürüğünden eser kalmadı. Evladım hasta olmasa dahi hergün mutlaka foruma girer cevaplara bakarım kaçırdığım birşey olmasın not edeyim diye. hadi Ben şanslıydım hocam çıktı karşıma ya bilmeyenler okadar cok duyuyorumki etrafımdan çocuk öksürüyo buhar makinasına ventolin koydum yaptım cocuğa iyi geldi diye cümleleri yapmayın etmeyin vermeyin çocuklara diyorum hep hocamı söylüyorum. Okuyun bilinçlenin. Okadar şanslıyızki gerçekten hocam burdaki doktorların muayene ederek dahi yalan yanlış tedavi verdiklerine uzaktan telefondan bizlere bu doğru bilgilerini veriyor ben gerçekten kendi adıma minnettarım hocam. Evladım 4 yaşında henüz antibiyotik ile tanışmadı imdadımıza hep Kadir hocam ve yazıları koştu. Bu zor değil sevgili anne babalar hocamın dediklerini harfiyen uygularsanız bünyesi bağışıklığı sağlam bireyler yetiştireceğiz buna inanıyorum. Geçen yıl kıızım infulenza oldu 3 gün ateşi hiç düşmedi ve inanın çocuk kafasını kaldıramıyordu ama ben korkmadım havale mi geçirecek diye cunku havale ve ateş makalesini okumuştum hocamın doğrusunu biliyordum bu yılda aynı tarihte domuz gribi oldu 4 gün ateşi vardı ama inanın geçen yıldan bile bu yana ateşe karşı dayanıklılığı artmış onu gördüm ama bende her ateşlendiğinde o çok masum gördüğümüz Calpolu verip ateşi baskılasaydım çocuk ateşle tanışmadığı için daha kötü senaryolarla belki karşılaşacaktık. Evimizin demirbaşısınız hocam kızım bile artık sizi biliyor en ufak düşüp biryerini dahi vursa anne fotoğrafını çek Kadir hocaya at diyor :) Uzun zamandır bu teşekkürü size borç bildim sayın hocam Allah ömrünüzü uzun eylesin sağlıklı eylesin sizin gibi insanlar hep var olsun ben kendi adıma size minnettarım iyiki varsınız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119617 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık.
Kenen Evren'den beri devlet ne zaman elini Sağlık sistemine soktu ise, sistem hep daha kötüye gitmiştir. En son sözüm ona, "sağlık reformları" ile de günüzdeki kepazelikler yaşanıyor. Sağlık Reformuna 70'li yıllarda geçen İngiltere'nin hali ortada iken, ısrarla onların yaptığı; Şehir hastaneleri kepazeliği ve doktorlara uygulanan düzenlemeler ile bu tip doktor ve Prof. ların yetişmesi gayet doğaldır. 1971'de İngiltere'ye gittiğimde çalıştığım hastanede, KBB servisinde tek bir tane İngiliz asistan kalmamış, tamamı Amerikaya kaçmıştı. Asistanların tamamı Pakistanlı idi. Bizde de aynısı oluyor ve asistanlar Suriyeli oluyorlar! Sizlerin yapabileceği tek şey, yazılarımı okumak ve bilgi sahibi olmaktır! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2024 Saat 12:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|