|
Saç beyazlaması 2 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülhnil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2024 Saat 13:38 |
Kızımda 3 tel, beyaz gördüm ama aynı, anda degıl yanı coğalıyor gıbı farkettım bacagındada, beyaz leke varddı vitiligo korktum cıldıyeye götürdüm leke vitiligo dısşandı saç beyazzı içinde takıp edın ona göre vit degerlerıne bakarız dedı dün bıtane daha görünce drumuza gittim otahlilleri verdik d bir 26 cıkımıs dıger değerler dede nı sorun yok d vit sınırın uzerı ama genede bence düşük gibi biz bursa, beyazlamasıma, nasıl çözüm bulucaz bılemedım ne yapalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duyduklarınızın tamamaı saçmalık ve zırva şeyler.
Saç beyazlaşması, soya çekimdir. Çözüm bulamazsınız. D vitamininin normal sınırları: 50-100 arasıdır. Bazı PUŞT doktorlar, sırf D vitamin eksikliği tedavisini bilmedikleri için, "kimsede eksiklik görülmesin" diye alt sınırı, 50'den 20'lere hatta bir hastane de , 6.6'ya kadar indirdiler. 26 çok düşük bir seviye! Hemen bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içirin ve bundan sonra da her sene 1 ampul içirin. Bununla ilgili yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Gülhnil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim de gittigimiz hastane 20 sınır hocam şimdi ben biliyorum pıs pıs sprey lerden verıcek dr arayıp hocam ıste sacındakı beyaz, cogalmasın derdım bunun evhamıyila, ne derlerse dınledık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun.!
Bulabilirseniz, Kitabımı alın ve "Düşünmek" ile ilgili yazımı okuyun. Ne kadar çok bilgi sahibi olursanız, o kadar dogru düşünce becerisine sahip olursunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|