|
Cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 22:59 |
Iyi gunler Kadir bey. 8 yasindaki oglum su icerken bardaga disine çarpti suyu icti sonra bardakta kucuk kum tanesi kadar agzi kirilmis ama simdimi oldu önceden mi kırıktı bilmiyorum. İctikten sonra dikkat edince gordum . Eger suicerken oldu ise bisey olur mu ? Yuttu ise zararı olurmu?Siz ne kadar internete bakman desenizde baktim ne yazık ki , korktum.
Birde cam erirmi midede? Lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Sağlıklı günler dilerim. Düzenleyen 3 gonca - 17 Ara 2024 Saat 01:18 |
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aşağıda kaldi soru .Cevabinizi bekliyorum iyi günler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir şey olmaz, kısmen erir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|