Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 gonca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 gonca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cam
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 22:59
Iyi gunler Kadir bey. 8 yasindaki oglum su icerken bardaga disine çarpti  suyu icti sonra bardakta kucuk kum tanesi kadar agzi kirilmis ama simdimi oldu önceden mi kırıktı bilmiyorum. İctikten sonra dikkat edince gordum . Eger suicerken oldu ise bisey olur mu ? Yuttu ise zararı olurmu?Siz ne kadar internete bakman desenizde baktim ne yazık ki , korktum.
Birde cam erirmi midede?
Lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Sağlıklı günler dilerim. 

Düzenleyen 3 gonca - 17 Ara 2024 Saat 01:18
Yukarı Dön
3 gonca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 gonca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2024 Saat 10:50
Hocam aşağıda kaldi soru .Cevabinizi bekliyorum iyi günler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2024 Saat 12:31
Bir şey olmaz, kısmen erir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.