Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğum lekesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğum lekesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 146
Mesajın Direkt Linki Konu: doğum lekesi
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 12:51
arkadaşlar bebişlerinizde doğum lekesi olan varmı ?? benim oluşumda var doğduktan 1-2hafta sonra sağ elinde kırmızı kabartılar oluştu dr'n dediğine göre büyüdükçe geçermiş bide merak edenlere foto ekleyeyim

böyle durumla karşılaşıp gerçekten geçen varmı ?? yada bilgisi olan sevgilerr
Yukarı Dön
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 13:02
işte oluşumun lekesi yakından çektiğim için daha büyük görünüyor
sizlerde eklerseniz sevinirim
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 13:23
benim oglumun ensesinde de vardı yavas yavas geciyor rengi acılıyor ve kuculuyor suan 2 yasında. zamanla kaybolur demisti bana da doktorumuz...

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 14:07
benim oğlumunda ensesinde var canım ama çok belirgin değil. pek önemsemedim ve doktora sormadım. amcamın oğlundada var ensede. şuan 9 aylık ve rengi açılmaya başladı onunkinin.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 21:52
Hiç bilmediğim bir konu ama Nil'in alnında üstüste Hintlilerdeki gibi nokta var ama 4 tane simetrik halde üstüste.Smile Seninkinin geçme ihtimali var mı bilmiyorum ama bir doktora daha sor istersen derim. Sevgiler..
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 00:18
canım ben bugün senin için resim aradım ama zuhalin bebeklik resimleri diğer pc de kayıtlıydı oda evde değildi..olan resimlerde çok belli olmuyo ekleyemedim..
zuhal doğduğunda pespembeydi bi kaç gün sonra belirdi izler..alnında,gözkapaklarında,burnunun altında ve ensesinde kızarıklık vardı...özellikle ağlayınca kıpkırmızı oluyodu..bi ara kafayı fena takmıştım şimdi çok belirgin değilBig%20smilealnında ve burun altında hafif var ama rahatsız edecek kadar değil göz kapaklarında hiç yokSmilealnındaki ağlayınca belirginleşiyo yine ama dedimya rahatsız edecek kadar değil..

sen yine bi dr a daha danış ama canını sıkma endişelenme zaten herhangi bi müdahale olmayacağından en iyisi beklemek olacak bizimki gibiyse geçecektir..ben çevremde çok gördüm ama sadece yüz kısmında ellerde falan hiç görmemiştim senin resimde çok belirgin lekesi..
Yukarı Dön
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 11:28
evet canım öyle ama plastik cerrahına gittik vede bize 7-8 seneye kadar zaten kendiliğinden geçer dedi eğer geçmezse ozamn gelirsiniz değerlendirirz dedi benim sıkıntım yok lekesiyle ilgili ama herkese cevap vermekten sıkıldım ayyy oo ne ne olmuş eline yaktınızmı die apuk sapuk sorular yoksa bebişimin hediyesi bizim anne tarafında var böle lekeler genelde elde parmakta ve kolda olanlarınki geçti hafif gölge şeklinde kaldı bakalım ilerde bebiş rahatsız olursa bi hal çaresi bulurus
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 11:41

Benim kızımın kalçasında var,ama kırmızı değil kahverengi tırnak büyüklüğünde...Ben gibi duruyor.

Bu leke geçmese bile,daha az belirgin hale gelir,canını sıkma canım.En azından elinde sadece.Ve doktor geçer diyorsa doğrudurApprove

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.