|
Antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2024 Saat 13:27 |
Merhaba Kadir bey oğlum yaklaşık 20 gündür burun akıntısı öksürük şikayetiyle doktora gittim kan tahlillerinde her şey referans aralıklarında idi fakat CRP 31 idi sizden öğrendiğimiz kadarıyla viral hastalıklarda CRP yükselebiliyor fakat bugün sonuçlar için gittiğim doktor augmentin 600s yazdı ve kullanmamı söyledi ben ilacı almadım fakat oğlum çok yorgun öksürüğü çok fazla limon bal ve goldmiks kullanıyorum bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Dobi - 04 Ara 2024 Saat 13:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik kullanmayın da ne yaparsanız yapın.
Görüyorsunuz değilmi, bu doktorların nasıl da ahmak olduklarını!
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Kadir bey sayenizde o kadar çok şey öğreniyoruz ki sizi çok minnettarız çok teşekkür ederiz her şey gönlünüzce olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|