|
Gaz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GazGönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 00:16 |
|
Hocam arkadaşımın kizi için yazıyoruz cok fazla gazı var günlerdir sizin cevabınız bizim için çok kıymetli
3555 kg 52 cm doğdu 2.05.2022 Şuanki kgsu 10 kg boy 84 cm Cinsiyeti kız İlk doğumdan sonra aşırı reflusu vardı ama doktorlar 1 yaşa kadar doğal ilaca gerek yok dedi Aşırı kusmaları olurdu 6 aya kadar gayet kilolu bir bebekti 6 aydan sonra ek gıda döneminde gidalardan sonra aşırı gaz ve kusmalar başladı Yine çok kez doktora gittim buarada anne sütü almaya devam etti ama ek gıda bir türlü alamadı alinca kustu yada rahatsız oldu Bu süre zarfında artık eskisi kadar kilolu değildi Birde sürekli genital bölgesini yastık yada yerlere sürterek kendini terletiyor sürekli bu hareketi yapıyor 1 yaşından sonra tekrar hastalandı sürekli kusma burun akıntısı balgam sürekli sürekli Alerjik aştım tanisi aldı baya bir hava aldı Cortair 25 m Şuan tam 2 yaşında 3 aydan belli alerjik astim belirtileri kalmadi Onun dışında beslenme olarak Corba Tarhana Yoğurt çorbası Mercimek Makarna Patates kızartması Memenmen yiyordu Şuan bunlarida Red ediyor 5 gündür aşırı gaz şişkinlik halsizlik mide bulantısı hatsafada acilde lavman yapıldı hatta yetişkin lavman bile ama gazi çok yüksek ara ara bu gazlanma olayı oluyordu ama şuan aşırı aşırı rahatsız edici Doktor Şuan kilo aldiran mama başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 10:44 |
|
Neresini düzeltsek ki!!!
1- İlk ayda hem kilolu olması, hem kusmalarının olması bu kusmalarının aşırı beslenme ile olduğunu gösterirr. 2- Bebeklerde; "masturbasyon" olağan bir durumdur, bunun cinsellikle bir alakası yoktur, zamanla kaybolur. 3- 1 yaşında "allerjik astım" olmaz.. Sizi dolandırmışlar. 4- Astım hayat boyu süren bir hastalıktır. İyileşmiş olması dolandırıldığınızın gösterir. 5- 2.5 sene zarfında hiç çocuğunaza hasta olduğunda ; Grip tanısı konuldu mu??? ASLA koymamışlatdır. O doktorlara göre, öksüren her çocuk astım hastasıdır. 6- Bu yaşta hala gaz olması; "Enzim eksikliğini gösterir" Festal, İntestinol, veya Pankreoflat gibi ilaçlardan bir tanesini, 3 parçaya bölüp, yemeklerine katın. 2-3 gün sonra sonucu yazın. NOT: Bugünkü haberlerde de Astım'ın hayat boyu olduğu anlatılıyor!! " ©CNN TÜRK Çocukluktan beri astım hastalığı var, son beş yılda ise hastalığı daha da kötüleşmiş ve üç kez ciddi atak geçirmiş. Spooner, Daha da kötüleşiyordu, nefes alma sorunu oldukça korkutucu diyor. Yeni ilacı aldıktan sonra ciddi bir değişim hissettiğini söyleyen Spooner, inhaler kullanmayı sadece doktorlar devam etmesini söylediği için sürdürdüğünü aktarıyor: Maalesef hiçbir ilaç astımı tamamen yok etmiyor, ancak buna en yakın olan bu ilaç. Bence bu biraz mucizevi. Benralizumab henüz yaygın kullanıma açılmadı. Daha kapsamlı bir test sürecinin 2025'te başlaması bekleniyor. Bu, iki yıl sürecek. Çalışamalar, ilacın maliyetine yönelik de bir incelemenin yapılmasını kapsayacak. Çünkü bu tip etken maddeler, bir hayli maliyetli."
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2024 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 16:54 |
|
Hocam bugün eczaneden pankreoflat 170 MG/310 MG granul aldik toz şeklinde. Hocam şimdi biz bunu günde 2 ye mi bölelim yemeklerin icinde katip verelim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 18:33 |
|
1 ölçeğini, 2 veya3 kısma bölüp, yemeklerine katın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|