|
Emboli mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2024 Saat 12:54 |
Hocam merhaba 37 yaşında bir anneyim, aniden orta sirtimin yan taraflarında bir ağrı başladı, 5 gündür gecmiyo, yattigimsa kalkmakta zorlanıyorum, ateş göğüs agrisi yok, ancak derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum, hareket halinde sikinti yok, böbrek mi kalp ni embolimi bilemedim nereye gitmeme hangi tetkikleri yaptirmam gerekiyo tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Dahiliye doktoru görsün.
1- Pleurodynia olabilir. 2- Basit adele ağrısı olabilir.
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/rqqwppd
Hocam merhaba ağrılarım gecmeyince bugün röntgen çektiler cigerden suphelendiler sanırım, birşey yok ortaepdiye git dedi Dr, bir de siz degerlendirirmisiniz , covid emboli vs var mı tşk ederim , bir de kas ağrısı için kullanmam gereken krem ilaç vs tavsiye edebilirmisiniz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/ctuchc3 link açılmazsa diye bir daha göstərir ndrmrk istədim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akciğerler temiz. Niye eğik durdunuz?? Skolioz mu var?
Ağrı olan bölgeye sıcak kompres uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|