|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 00:03 |
Hocam merhabalar. 38 yaşında kadinim. Boğazımda uzun yıllardır bir kaşıntı hissi var, sanki birisi bı tuyle gidikliyormys gibi. Ağrı sızı değil. Özellikle çok konuştuğum ya da çok oksurdugum zamanlarda oluyor. Sürekli bı kuruluk hissi oluyor ve su içsem de ılık biseyler içsem de geçmiyor. Ve bu tahriş olma hissini atamıyorum bu da beni çok kötü yapıyor, mide bulantısı a kadar gidiyor bazen. Henüz hiç doktora gitmedim. Sizin fikirlerinize çok guvendigim için size sormadan bişey yapmak istemedim hocam. Ne önerebilirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangi bir "Boğaz pastili" kullanın.
Bir zamanlar, aşırı öksürük veya "gıcık" şeklinde bir tahriş olmuş. Zamanla geçecek. Ses değişikliği olursa, mutlaka KBB doktoruna gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|