Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Türk Güneş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif Türk Güneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2024 Saat 09:53
Hocam merhaba. 2017 dogumlu kizim 10 kasimdan beri öksürüyor . Tören sabahi biraz üşümüştü, o hafta yüzme dersine gittikten sonra da öksürük başladi. Balgami var. Ara ara öksürüyordu, giderek artti. Simdi gece gicik tutuyor. Burun tikanikligi yok. Öksuruk disinda bir belirti, halsizlik, istahsizlik da yok. O yüzden hic ellemedim kendi kendine toparlamasini bekliyorum ama öksuruk yoruyor bu surecte. Balli limonlu su iciriyorum. Ihlamur sevmiyor, nane limon icirebiliyorum.Öksürüğü kesecek tarifler var ama kendisi gecer diye bekliyorum. Bu surecte baska ne yapabilirim? Bu arada ilk defa böyle oluyor, zaten pek hasta da olmaz.  Tesekkurler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2024 Saat 11:00
"üşütmek ile" öksürük veya hastalık olmaz. Tipik Türk doktor uydurmasıdır! 
Bu kadar uzun süre bu şekilde seyir etmesi zaten viral olduğunu gösteriyor. 
Öksürük, vücudun savunma sistemidir. Sakın Türk doktor aklı ile öksürüğü kesecek girişimlerde bulunmayın.
Yukarı Dön
Elif Türk Güneş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif Türk Güneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2024 Saat 08:45
Evet ben de kendiis gecsin diye bekliyorum ama cok fena öksuruyor. Gecene kadar destekleyebilecegim bir sey var mi balgami daha kolay atmasi icin mesela
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2024 Saat 09:59
Perobron şurup, günde3x1 TOK KARNINA verebilirsiniz. Öksürük azalınca kesin.
İlaveten, sıcak buhar ve ColdMix uygulayın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2024 Saat 10:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.