|
Hocam lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2024 Saat 16:13 |
Hocam nolur yardm edin abimiz 4 yasında kreşte ilk yılı kardeşimiz 7 aylık hastalıklardan kurtaramıyoruz 3 aydır aralıksız hep hasta mukus koyulasıyor bir bakıyoruz hop gene şeffaf öksürük gene bebeğimiz artık cok zor benım için uyuyamıyor hocam sabahlara kadar öksürmekten ben de onla uykusuz tabi 3 aydır lımonlu bal cold mix serum fizyolojik hepsini
yapıyorum uyurkende iliadin 1 damla ama yok hocam öksürmekten uyuyamıyoruz sabahlara kadar ateş olmuyor ne yapacagız hocam biz böyle Düzenleyen Glsrnglmzz - 19 Kas 2024 Saat 16:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN antibiyotik veya Grip ilaçları, kortizonlu spreyler, Astım ve Allerji ilaçlarını kullanmayın.
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı sabit Forum kısmından okuyun. Yastığını yükseltin. Yatmadan önce veya uyurken yatağının yanına bir tabure üstüne kaynar su tenceresi koyun ve yatak ile birlikte üstünü örtün. 10-15 dakika kalsın. Başucuna 2 damla ColdMix devam etsin. |
|
![]() |
|
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Hocam 7 aylık uykuya hic geçemiyor sabahlıyoruz 3 aydir hep bir öksürük aglayarak uykudan uyanma sabahlıyoruz öksürmekten calpol yarım ölçek verebilir miyim gece yatarken sadece
Düzenleyen Glsrnglmzz - 19 Kas 2024 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye vereceksiniz?
Uyku için dediklerimi bir uygulayın bakalım....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Hocam bu gece sabahladık yine öksürmekten ve zor nefes verme eklendi verirken tiz bir ses cıkıyor korkunç bir ses gibi ürkütücü zor nefes verme ürkütüyor ne yapayım 7 aylık bricanyl içebilir mi kaç ml içebilir veya ventolin serum suyuyla nebülüzatör makinesiyle verdim ama fayda yok 2 3 gündür öksürmekten aglamaktan daraldi sanki iyice hava yolları doktora gitmeden olmaz diyor eşim ben de korkmaya başladım hocam verirken çıkan o sesten
Düzenleyen Glsrnglmzz - 20 Kas 2024 Saat 07:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bricanyl, 6 yaş altında kullanılamaz!!
Sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|