|
Hırıltı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2024 Saat 00:20 |
Merhaba hocam, oğlum 6 buçuk yaşında, sizin yaklaşımınızla büyüttüm.ilaç vs kullanmayız.doğduğundan beri alerjik bir çocuk egzemaları vardı 4 yaşta geçti, kedi alerjisi başladı, vs herhangi bir alerji ilacı kullanmadım. Son bir yıldır ev veya kapalı oyun parklarında koşup oynadığı zaman nefes darlığı yaşıyor, daha çok nefesi verirken güçlük çekiyor, balgam vs yok ama hava yollarının daraldığı anlaşılıyor ıslık sesi geliyor, kendisi rahatsız oluyor koşmaya devam edemiyor.istirahatle yavaş yavaş geçiyor, açık havada rahat koşabiliyor, gelişimi iştahı normal ama kafama takılıyor, mesela bir salon sporuna yazdıramıyorum uzun süre koşamaz o rutubetli salonlarda, koşmayı da seviyor üzülüyorum bunun için ne yapmalıyım?
Düzenleyen cemre12 - 19 Kas 2024 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gibi günlerde, günde 2 defa Bricanyl şurup verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|