|
Geniz akıntısı, ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mmomy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2024 Saat 23:17 |
Hocam merhabalar. Oğlum 11.5 aylık 1.5 aydır emmiyor anne sütünü bıraktı. Üst dişlerden önce sağ köpek dişini ve ardından sağ orta dişini patlattı. Şimdi de sol orta ve köpek dişini aynı anda patlatmaya çalışıyor diş etleri çok kırmızı ve ağzını sürekli vuruyor. 4 gündür ishali var ve çok kötü kokuyor ishali. Yemek yemeyi bıraktı hiçbir türlü yemek yediremiyorum sadece su içiyor misal bu gün sabah 8'den akşam 10'a kadar sadece 2 tatlı kaşığı yoğurt avuç içinin yarısı kadar ekmek yedi başka bir şey yemedi. Ve bu son 2 gündür nefes alamıyor ateş yok öksürük yok geniz doluluğu burun tıkanıklığı var ne denediysem burnunu açamadım açılmıyor nefes alamadığı için de hiçbir türlü uyuyamıyor lütfen akıl verin bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2008'den beri anlatıyorum!!!! Süt dişleri çıkarlarken HİÇBİR ŞEY YAPMAZLAR!
Grip geçiriyor!! Evet, "Grip"!! Türk doktorları asla teşhis etmezler. Grip için anlattıklarımı uygulayın. İshal ile beraber olması; "Domuz Gribi" lehinedir. Sakın antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|