|
İnsülin direnci |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elanur56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2024 Saat 18:59 |
Hocam 44 yasinda bayan kiloluyum ama bacak ve kollar ince yaglanma gobek bölgesinde 30 yaşından beri insulin direnci var şimdilik kan şekerim normal sınırlarda açlık insulim 30 kadar çıkmıştı.biyun ve koltukaltinda yıllardır kararma var 25 yasindan beri kolesterolün 200 üstü trigliserid 300 civarı çıkıyor aslında kilolu oldugum için çok dikkat ediyorum ama sanırım genetik hamileliklerimde hep kilo verdim insulinim düştü açlık ataklarim olmuyordu hocam çocukluğumdan itibaren sadece gebeliklerimde yemek yedikten sonra tok kaldım hipoglisemi yaşamadım hocam 3 aylık açlık ve tokluk şekerleri normal çıktığından bana herhangi bir ilaçta vermiyorlar ne yapabilirim.insulini düşürmenin bir yolu yok mu biraz uzun oldu kusura vakmayin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bir Dahiliye doktoru bulun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|