Dil beyaz mı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 17:23 |
Hocam öncelikle iyiki varsiniz.7 yasindaki oglum.neredeyse 2 haftatir hafif grip gibiydi,dun ateslenmeye basladi,38.5 u gecmedi .bir kez ishal bir kez kusma oldu.Oksuruk ates grip arazlari devam ediyor..Agzimda bir les tadi kokusu var diyor ama ben koklayinca alamadim.istahida yok dunden beri.Ilac vermuyorum hocam sayenizde ama basim cok agriyor dedigi icin bir kasik dolven verdim.Antibiyptik gereklimi hocam.
Düzenleyen esmanurr - 11 Kas 2024 Saat 17:25 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118196 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip arazları+ishal= Domuz Gribi. Sakın ilaç/antibiyotik vermeyin.
Kendiliğinden daha çabuk iyileşir.
|
|
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam gece uykusunda surekli halisinasyonlar gordu.gozleri acik oturdu konstu .ateside 39.6 kadrn cikti .oksuruk artti, devam ishal kusma sadece 1 kez oldu.bugun 3.gun .domuz gribinde ates kac gun surer hocam .doktora gitmedik aynen devam mi edeyim dilinin simdiki hali.kotu koku yok hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Antibiyotik gerekmiyor.
|
|
esmanurr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam aynen grip belirtileri devam ishal arttı bugün .su gbi.birde kusmada var.alttan üstten yani.domuz gribinde kusma da varmiydi.birde vucudun susuz kaldigini nasil anlariz.su iciyor ama az
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Olabilir. Ayrıca da; Domuz Gribi de olsa, düz ishal de olsa, ilaç kullanılmayacak.
|
|
esmanurr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir hocam cok tesekkur ederim.Size sormadan icim rahat etmiyor.Bugün atesin 5.gunu ishal azaldi ama istahsizlk oksuruk halsizlik devam ediyor ateste 39u gecmiyor.bogazlarim cok aciyor diyor. Aynen ilacsiz devammi yoksa yarin bi doktora gostereyimmi. Atesin bukadr uzun surmesi normami hocam.gecen senede enfeksiyon molokulers olmstu 11 gun ates surmustu.yeniden aynisi olablrmi.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Götürsen ne olacak ki?? "Boğazı kızarık" diyecek, antibiyotik, Astım ilacı ve allerji ilacı verecek.
Boğaz ağrısı artarsa, Tantum Verde Sprey kullanın. E.M., Kızamık gibi bir defa olur.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|