Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dil beyaz mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dil beyaz mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dil beyaz mı
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 17:23
Hocam öncelikle iyiki varsiniz.7 yasindaki oglum.neredeyse 2 haftatir hafif grip gibiydi,dun ateslenmeye basladi,38.5 u gecmedi .bir kez ishal bir kez kusma oldu.Oksuruk ates grip arazlari devam ediyor..Agzimda bir les tadi kokusu var diyor ama ben koklayinca alamadim.istahida yok dunden beri.Ilac vermuyorum hocam sayenizde ama basim cok agriyor dedigi icin bir kasik dolven verdim.Antibiyptik gereklimi hocam.

Düzenleyen esmanurr - 11 Kas 2024 Saat 17:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 18:49
Grip arazları+ishal= Domuz Gribi. Sakın ilaç/antibiyotik vermeyin. 
Kendiliğinden daha çabuk iyileşir. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 19:19
Hocam gece uykusunda surekli halisinasyonlar gordu.gozleri acik oturdu konstu .ateside 39.6 kadrn cikti .oksuruk artti, devam ishal kusma sadece 1 kez oldu.bugun 3.gun .domuz gribinde ates kac gun surer hocam .doktora gitmedik aynen devam mi edeyim  dilinin simdiki hali.kotu koku yok hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 21:40
Antibiyotik gerekmiyor. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 19:13
Hocam aynen grip belirtileri devam ishal arttı bugün .su gbi.birde kusmada var.alttan üstten yani.domuz gribinde kusma da varmiydi.birde vucudun susuz kaldigini nasil anlariz.su iciyor ama az
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 19:54
Olabilir. Ayrıca da; Domuz Gribi de olsa, düz ishal de olsa, ilaç kullanılmayacak. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2024 Saat 18:43
Kadir hocam cok tesekkur ederim.Size sormadan icim rahat etmiyor.Bugün atesin 5.gunu ishal azaldi ama istahsizlk oksuruk  halsizlik devam ediyor ateste 39u gecmiyor.bogazlarim cok aciyor diyor. Aynen ilacsiz devammi yoksa yarin bi doktora gostereyimmi. Atesin bukadr uzun surmesi normami hocam.gecen senede enfeksiyon molokulers olmstu 11 gun ates surmustu.yeniden aynisi olablrmi.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2024 Saat 18:59
Götürsen ne olacak ki?? "Boğazı kızarık" diyecek, antibiyotik, Astım ilacı ve allerji ilacı verecek. 
Boğaz ağrısı artarsa, Tantum Verde Sprey kullanın. 
E.M., Kızamık gibi bir defa olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.