|
Bacak Agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemsaygi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemsaygi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 14:58 |
Merhabalar Kadir Bey.
6 yas erkek cocukta, 2 senedir dizden ayaklarina kadar agrisi oldugunu soyluyor. Sabah kalktiginda da olabiliyor. Araliklarla gun icinde de. Son 1 haftadir arada boynunun da agridigini soyledi. Boyun lenf nodlari da ara sisiyor ama enfeksiyon kaynakli diye onlara endise etmiyoruz artik. Bacak ve boyun agrisi neden olabilir? Kan degerleri normal. Cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı hareketli olması sebep olabilir. D vitamini düşük olabilir.
D vitamin seviyesi baktırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
|
Didemsaygi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemsaygi
Hocam gecen yil 40 mis D vitamini. Gunluk olarak da kullaniyoruz takviye olarak.
Evet cok hareketli bir cocuk. Ben ustune boyun da agriyinca endise ettim. Allah korusun malin hastaliklar olsa, 2 senede kendini belli eder di degil mi? Ya da kan testlerinde bir anormallik cikardi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk doktor aklı ile, günlük dozlarla ASLA arayı kapatamazsınız.
Yeniden ölçtürün, göreceksiniz daha düşük çıkacak. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içirin. Yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2024 Saat 23:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|