|
Ağrı hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2024 Saat 13:44 |
Hocam merhaba 33 yaşında bir kadinim kilom 55. Hocam genel olarak bütün kemiklerimde yoğunlukla da bacaklarımda ciddi derecede nasıl tarif edeceğimi bilmediğim bir ağrım var ağrıdan ziyade böyle boğaz enfeksiyonu oluruz da tüm kemiklerimiz sızlar ya o şekilde bir sızı. Herhangi bir boğaz vs enfeksiyonu olmadan bu sizlamalaei yasiyorum iki büklüm oluyorum bazen , yiilar önce bir kez olmuştu tüm tetkiklerim yapılmıştı bir problem olmadığı söylendi yıllardır da olmuyordu ama bu ay ikinci defa yaşıyorum neden olabilir hocam ya da hangi bölüme gitmeliyim teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankylosing spondylitis başlıyor olabilir. Bir Romatoloji doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki çok tehlikeli bir hastalık mıdır tedavi edilebilir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|