|
D vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 14:36 |
Hocam merhaba, az önce 12 yaş kızım ve 6 yaşında oğluma ve kendimize d vit ampul 300.000 I/u içirdim, ancak sabah bir Dr ağır olabailecegini bobreklere zarar verebilecegini söyledi TV de ancak ben her yıl dediğinizi yapiyorum, bir sıkıntı olmaz dimi teşekkür ederim, bu arada kızım 30 kilo 155, oğlum da 18 kilo 123 cm,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'deki Tıp Fakültelereinde, "D vitamin ekskliği" tedavisi öğretilmez, öğretecek Prof. da yoktur!
O yüzden Dvit3 ampul nasıl kullanılır, nasıl verilir hiçbiri bilmez. Onlara kulak asmayın, sadece benim anlattığım şeklide uygulayın. Sırf kendi cahillikleri belli olmasın, Dvit3 ampul kullanmaya gerek olmasın diye, Devlet Hastanelerinde ve bazı özel hastane laboratuvarlarında; 50-100 olan D vitamini seviyesini, önceleri 30- 80 sonra 20-70ye, şimdilerde 8.8-30'a indirdiler! Bazı özel Laboratuvarlar(Büyük, Biruni, gibi) hala referans seviyelerini 50-100 olarak gösteriyor. |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Icirdigim doz fazla değil yani, bir de boy kilo yaşlarına göre nasıl hocam, şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız:
144cm boy ve 36.6 kilo olması lazım. Boy-kilo çok alakasız!! doğru ölçümler yapıdığından eminmisiniz? 155cm boya, 48 kilo olması gerekli??? Oğlunuz: 112cm boy,20kilo olması lazım. 123cmboy,24 kilo olması lazım. İkisinin de görünümü; ince-uzun ise düzgün ölçülmüştür, normaldir, ikisi de "manken" gibi olacaklar demektir. Lütfen bu takipleri; Boy-Kilo cetvelinden yapın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|