|
Ekran süresi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ekran süresiGönderim Zamanı: 28 Eki 2024 Saat 23:13 |
|
Hocam kızım 3 yasinda hep tek bakan anneyim eşim askeri personel olduğu için sürekli görevlerde ve kızım konusma olarak aktif konuşması yok fakat 1 aydır gözle görülür şekilde kelime hazinesi baya çoğaldı iki kelimelik cümleler kurabiliyor ama hala tam net konusma yok kızım kreşe gitmiyor havalar soğudu ekran acıyorum mecburen bende bazen artık onla oynamaktan sıkılıyorum sürekli evcilik oynuyoruz çok hoşuna gidiyor ama insan haliyle yemek iş derken açiyorum ekran bu kızımın konuşması üzerinde çok olumsuz etki bırakır mı eve çağıracak sürekli komşu çocukları da yok konuşması belki tam anlamıyla olsaydı derdim açayım izlesin ama şuan hep tereddutle açiyorum sonra vicdan yapıyorum ekran mazuriyeti otizm yapar diyen doktorlar var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 09:29 |
|
" ekran mazuriyeti otizm yapar diyen doktorlar var "
Bunu söyleyen hangi SALAK doktor muş!! Otizm, anne karnında başlayan bir hadisedir. ASLA normal doğmuş bir çocuk sonradan Otistik olmaz. Otistik çocukların hareketli objeli seyretmeye düşkünlükleri vardır. Anlayacağınız; TV seyretmesi sebep değil sonuçtur! Otistik çocuk, seyredecek hiçbir şey bulamazsa, eline geçen objeleri çevirerek onların hareketlerini seyreder. SAKIN sağlıkla ilgili Türkçe yazıları okumayın. Benim makale ve Forum cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 10:22 |
|
Kızım asla hocam hareketli objeleri izlemez evcilik oynuyoruz sürekli hayali oyunlar oynamayı çok seviyor yalandan çay koyuyoruz içiyoruz markete gidip geliyor bebeklere mama aldim size diyor tek oyun arkadasi benim onun hiç oyun arkadaşı yok haliyle bende ona çizgi film acıyorum gün içinde. Hocam en net kelimesi bu arada anne çok sıkıldım yanina sürekli birilerini istiyor kendini daha net ifade edemedigi için kreşe vermek istemiyorum . Hocam alanınız değil ama bir soru daha sormak istiyorum göz kayması genetik mi hipermetrop kaynaklı kizimda göz kayması mevcut gözlüğü takınca kayma yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 12:36 |
|
Göz kayması; yapısal!
Çocuklar; 4 yaş bitene kadar HİÇ konuşmayabilirler!
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2024 Saat 23:28 |
|
Hocam Allah sizden razı olsun sizden gelen cevapla annelik olarak yaptığım vicdan biraz da olsa azalıyor kızım hem konuşması acaba doğru düzgün kitap okumadım hep tek büyüttüm bu yüzden mi diye hep kendimi suçladı ama siz öyle cevaplar veriyorsunuz ki vicdanım rahatlıyor
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|