Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göğüs ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

göğüs ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bsarıkaya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsarıkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: göğüs ağrısı
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 16:31
hocam, ağustos 2018 doğumlu oğlumda size danışmak istediğim bi konu var. grip olduğunda ateşle birlikte çok derin öksürüğü oluyor. çok mızmız bi çocuk değildir, ama gösünün alt kısımlarında belli bi yeri göstererek öksürürken çok acıdığını söylüyor. 3 kez yaşadık bu durumu, bikaç ay arayla. doktora gittiğimizde ciğer filmiyle beraber zatürre olduğunu söyledi, çiğerlerini dinlediğinde yanındaki öğrencilere de dinletti, 'bakın net pnömoni, siz de dinleyin' diyerek.
şimdi sormak istediğim bu durumu verdikleri ilaçları kullanmadan atlatmamız mümkün müdür? yani bize reçete edilen ilaçlar, levmont, ventolin, contair ve respiro. bunları en az 3 ay hergün kullanmamız söylendi. 
bricanyl başladım sizden okuduklarımda, 1 haftadır sabah akşam kullanıyoruz, bu seferki öksürüğü göğsünde ağrı yapmadan geçmiş gibi şu anda, yoğun burun akıntısı var kıvamlı bi şekilde, bu şekilde atacak diye umuyorum. her seferinde bricanyl kullanmam uygun olur mu? 
Yukarı Dön
Bsarıkaya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsarıkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 17:46
Hocam özür dilerim respiro değil. Yükledim planladıkları tedaviyi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119528
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 21:21
Salağın teki!! Pnömoni(Zatürre) diyor, Astım tedavisi veriyor! 
Sakın verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın. 
Siz hiç bu salakların, "Grip" teşhis ettiklerini gördünüz mü? Eskiden her öksürene; Astım diyerek bu ilaçları
veriyorlardı, şimdilerde, Zatürre diyerek aynı ilaçları veriyorlar! 
Ümit dünyası! İlaç firması kendilerini de Karayiplerde geziye götürür ümidi ile bu sahtekarlıkları yapıyorlar!
Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın, Bricanyl bile gerekmez. 
Zaten şimdiki sahtekar doktorları bunlar gibi salak Prof. lar yetiştiriyorlar!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.