|
Bilier Artezi olabilir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 11:36 |
Hocam mrh 3 yıl önce covidden dolayı yoğun bakımda yattım.O zamandan bu yana ggt değerim 48-60 arası çıkıyor.Dahiliyede araştırılmaya başlandı.AMA değeri ilkinde pozitif ikincisinde zayıf pozitif çıktı.Ast Alt referans aralığında.Gastroenterolojiye yönlendirdi.Ne olabileceğini sordum belki bilier artezi olabilir dedi.İnternetten baktım genelde yenidoğan bebeklerden bahsediyor.Yetişkinlerde de bu hastalık olabilir mi?
|
|
![]() |
|
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlış yazmışım bilier artezi değil biliet kostet gibi birşey söyledi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilier atrezi, bebeklerde uzun süren sarılık sebebidir. İlk araz; SARILIK!
" biliet kostet" Hiç duymadım, hiçbir şey de çağrıştırmadı Doğru dürüst öğrenip yazın. Famodin aldı mı?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eki 2024 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Hocam kulağımda kalanı yazdım.Tam teşhis için mr ve renkli ultrason çekilecek onların sonuçlarını ve gastroenteroloji görüşünü bekliyor.Bir rahatsızlığım yok.Famodin almadım.Çeşitli zamanlarda yaptırdığım tahlillerde ggt yüksek çıktığı için araştırmaya karar verildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|