Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilier Artezi olabilir mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilier Artezi olabilir mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nesefeyza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nesefeyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilier Artezi olabilir mi?
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 11:36
Hocam mrh 3 yıl önce covidden dolayı yoğun bakımda yattım.O zamandan bu yana ggt değerim 48-60 arası çıkıyor.Dahiliyede araştırılmaya başlandı.AMA değeri ilkinde pozitif ikincisinde zayıf pozitif çıktı.Ast Alt referans aralığında.Gastroenterolojiye yönlendirdi.Ne olabileceğini sordum belki bilier artezi olabilir dedi.İnternetten baktım genelde yenidoğan bebeklerden bahsediyor.Yetişkinlerde de bu hastalık olabilir mi?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nesefeyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 12:33
Hocam yanlış yazmışım bilier artezi değil biliet kostet gibi birşey söyledi.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 20:00
Bilier atrezi, bebeklerde uzun süren sarılık sebebidir. İlk araz; SARILIK! 
"  biliet kostet" Hiç duymadım, hiçbir şey de çağrıştırmadı
Doğru dürüst öğrenip yazın.
Famodin aldı mı?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eki 2024 Saat 20:27
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nesefeyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 20:10
Hocam kulağımda kalanı yazdım.Tam teşhis için mr ve renkli ultrason çekilecek onların sonuçlarını ve gastroenteroloji görüşünü bekliyor.Bir rahatsızlığım yok.Famodin almadım.Çeşitli zamanlarda yaptırdığım tahlillerde ggt yüksek çıktığı için araştırmaya karar verildi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.