|
Bebeklerin görme durumu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alaaddin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebeklerin görme durumuGönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 10:55 |
|
Kadir hocam merhabalar, umarım iyisinizdir. Bir sorım olacaktı, internette bebeğin görmesi için, üç aydan önce göz teması kurmaz diyen var, bir aydan sonra göz teması kurmalı diyen var. Ben bebeğin gözünün içine giriyorum resmen ama bana bakmıyor, bebeğim erkek bir buçuk aylık. Hangisi doğru hocam allah aşkına kafamı karıştırıyor sizden başka herkes. Size sormak istedim, gözünün dibine girdiğim halde bana bakmaması normal mi, parmağımı gözüne yaklaştırıyorum gözünü kırpmıyor ama ışık denemesi yaptım, gözğne ışık tutunca gözünü kapatıyor rahatsız oluyor. Bir şey yapmama gwrek var mı hocam.
|
|
![]() |
|
alaaddin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 10:59 |
|
Hocam ayrıca şimdi yenşdoğan çetesi diye vicdansız insanlar var şimdi burda ve ben bunu duyduğumda dedim ki bizi bu insanlardan siz korudunuz, bilmesek biz de acillere doktorlara gidip ellerinde oyuncak olacaktık. Bunun için ayrıca teşekkür etmek istedim, var olun.
👏🏻💐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 19:54 |
|
Işığa reaksiyon olması o gözün gördüğü anlamına gelir.
Tam manası ile görmesi, 2-2.5 ay alır. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|