Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Botoks vb
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Botoks vb

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BeyzaY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Botoks vb
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2024 Saat 23:13
Merhaba hocam ,
Ben geçen yıl botoks yaptırmıştım ve 2 ay gibi sonrası sağ kaşımın üstünden yukarı doğru bir hat gibi çizgi oluştu ve onun bitişiğinde de şişlik şeklinde birşey
Çok da meşhur iyi yapan da bir yerde yaptırdım başıma birşey gelmesin diye ama böyle olunca tabi büyük bir hayal kırıklığı oldu 
Hemen kendilerine fotoğraflı şekilde yazdım ama ilgilenmediler , botokstan sonra böyle birşey olmaz dediler .
Ve bu hala geçmedi , kaş arası çizgisinin yanına bir de bu çizgi gibi hat oyuntu le şiş kabarık tümseklik eklendi ...
1-Yani acaba bu neden olmuştur hocam
2-Güvenilir bir dermatolog klinik de bulamıyoruz korkudan , acaba sizin bu konuda bildidğiniz bir yer var mı , daha sağlıklı bir cilt için güvenilir uygulamaları yapan ve hastalarına dürüstçe yönlendiren biri 
3- Pek çok cilt bakım uygulaması var botoks dışında etkili olan kırışıklık vb için acaba tavsiyeniz var mı
4- Bir de dermatolog markaları var , kremler vs , hatta bazıları kolojen de üretiyor , cilt için kolajen kullanımı cidden işe yarıyor mu acaba 

Gittiğim bir doktordan iyot sahtekarlığı nedeni ile de hüsrana uğrayınca ve en son ülkemizde çıkan yeni doğan haberlerinden sonra cidden biz ne yapalım nereye gidelim : ((
Sağlık da güzellik de huzur da çok mu artık bize ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2024 Saat 09:04
Maalesef; benim branşım değil. 
Anladığım konularda mümkün olduğunca sizleri uyarıyorum. 
Ama bizim millet "okuma özürlü" olduğu için bu uyarılardan haberleri bile yok. 
Bağdat Caddesinde bir yürüyün, adım başı "Güzellik merkezleri" göreceksiniz. 
Kendiniz ile barışık olun ve yaşlılığın keyfini çıkarın. 
Ve en önemlisi, "moda" zannedip, ördek dudak, gibi akımlara kapılmayın! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.