|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2024 Saat 14:35 |
Hocam bunları daha önce çok sorduk ama aklıma takılan şeyler var . 9 yaşında oğlum 2 haftadır hafif nezle hali vardı. Yalnız pazartesi sabahı boğaz ağrısı vücut ağrısıyla kalktı . Keyfi iyiydi. Dün öksürüğü çok arttı gece boyu Kuru gıcık şeklinde öksürdü. Krup ayrımını çok yapamadım doktora götürdüm. Doktor ateşi olctu 37.8. Hafif ateşi var dedi Ben 38 in üstüne çıkmayınca ateşi yok diye düşünmüştüm 🙈 Cigerlerinde çok bisey yok dedi
Onu tam anlamadim. Tekrar sordum. Ayni cevap. Net konusmadi. Augmentin es, iburamin cold calpol dolven hepsini yazdı. 3 gün iburamin kötüleşirse antibiyotik. Şu anda ateş 37.7. Sık sık Kuru öksürük. Sesi biraz bozuk burnu açık. Öksürüğü yarim dakikada bir sert. Ağzında hafif koku. Öksürük tablosuna göre basit grip.
|
|
![]() |
|
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/m67s68h
Dilinde pas yok diye anlıyorum yanlismi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir şeyden anlamayan bir doktor!
Antibiyotik gerekmez! O ilaçların hiçbirini kullanmayın. Ateş düşürmeyin. Öksürük için; Limonlu bal; serum Fiz ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
https://hizliresim.com/cb82un7
Hocam oğlumun dili bugün böyle 38 civari ateşi var. Çok sert öksürük özellikle yatınca artıyor. Dili anlamadım paslı mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe; Antibiyotik gerekmiyor.
Yastığını yükseltin. ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Araya giriyorum kusura bakmayın iburamin cold v.s zero zaten ateş düşürücü değil mi neden tekrar calpol dolven veriliyor çok sacmaa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Calpol'ün aktif maddesi: Parasetamol.
Dolven ve İburamin AYNI İLAÇ!!! Aktif maddeleri: İbuprofen. Bunlar; zamanında her üçü de; "Parasetamol" olan Aferin, Peditus ve Calpol'ü verip, Karaciğer yetmezliği ile çocukları öldürenler. Hala akıllanmamışlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|