|
5 yaş altına kaçırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 375 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2024 Saat 19:36 |
Hocam merhaba 5 yaş erkek. 20 kg Hocam 2 yaşında bezi attık. Tuvaletinde son 2 haftaya kadar sorun yaşamadık fakat son 2 haftadır bir sorunumuz var. Hem küçük hemde büyük tuvaletini neredeyse hep altına kaçırana kadar söylemiyor. Altına kaçırdıktan sonra tuvaletim geldi altıma yaptım diyip tuvalete gidiyor. Tuvalete gidiyoruz çok az altına kaçırmış oluyor devamını orada yapıyor. Bu neden olabilir sayın hocam ? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psikolojik bir travma yaşadı ise, o sebep olabilir.
Zamanla geçecektir.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 375 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Biliyorum kızıcaksınuz ama internette gördüğüm kadarıyla nörolojik ve fiziki bişey olabilir yazıyor. Böyle bir durum olsa farklı belirtilerde olurdu değil mi ? Yani bu yaşadığımız nörolojik yada fiiziki birrahatsızlık sonucu değildir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlar kendilerine "iş" çıkarmak için her türlü yalan bilgiyi yazmaktan çekinmezler!
Öyle diyecek ki, çare için hemen doktorlara koşasınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|