|
Topuk ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2024 Saat 00:55 |
Merhaba hocam hersoruyu da size soruyorum hakkınızı helal edin .
Topuklarım 1 haftadır çok ağırıyor sürekli ayakta hareketli bir yaşamım var sol dizim epeydir ağırıyordu lakin son 1 haftadır topuklarım şiddetli ağırıyor özellikle sağ ayak topuğum ..dinlenince ağrısı hafifliyor Ağrı topuktan ayağımın orta kısmına doğru oluşuyor biraz yoruldum mu iğne batar gibi ağrıyor Topuk iltihabı gibi bir hastalık var mı olabilir mi Yaş 41 165-78 kg Teşekkürler
Düzenleyen yaksu - 12 Eki 2024 Saat 00:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer; aşırı topuk temizliği yaptınız ve deriyi incelttiniz ise, "topuk dikeni" oluşuyor olabilir.
Bunun için özel topuk kısmı açık tabanlıklar var, onları kullanın.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Topuk nasır durumundan bahsediyorsunuz sanırım törpüleme işlemi çok nadir yapıyorum senede bir kaç kez. Sadece ayaklar için krem var onu iki kere kullandım ve topuklarımda nasır çok yok..dinlendikçe daha iyi oluyor topuk dikeni oluşuyorsa onu ortopedi ve röntgen sonucu mu öğrenebilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce "tabanlığı" alın, geçmezse gidin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2024 Saat 18:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|