|
Hırıltılı solunum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ezgii
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hırıltılı solunumGönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:24 |
|
Merhaba kadir bey oğlum 5 yaşında bebeklikte çoklu gıda alerjisi vardı 2 3 yaş arası geçti son 2 yıldır geçirdiği hemen hemen tüm hastalıklar ciğere iniyor hırıltılı solunum var öksürük var bir kez zatürre teşhisi ile 5 gün hastane yatışımız var zespira ve flixon hava kullanıyoruz astım olduğunu söylüyor gittiğimiz tüm doktorlar hastalıların göğüse inmesini nasıl engelleriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:32 |
|
5 yaşına kadar benim yazılarımı okumadığınız nasıl da belli!
Piyasadaki mevcut bütün sahtekarlıkları yalayıp yutmuşsunuz. Çocuk doktorları bilmedikleri her bir halta allerji derler, sakın inanmayın. " hastalıların göğüse inmesini nasıl engelleriz" Gayet basit!! Çocuk doktorlarının verdikleri ilaçların HİÇBİRİNİ kullanmayın, inmez! 1- "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı ve 2- "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazılarını Sabit Forum kısmından okuyun. Yazık olmuş 5 senenize!
|
|
![]() |
|
Ezgii
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 00:01 |
|
Peki gerçekten astım olup olmadığını nasıl anlayabiliriz eforla artan öksürük var ağlayınca öksürük var mevsim geçişlerinde artan öksürük var
Grip olduğunu varsaysam grip belirtisi yok onun yerine hışıltılı nefes ve öksürük tek şikayet
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 08:45 |
|
Bunların HİÇBİRİ astım belirtisi değildir.
Astım'da; Rahat nefes alınır, sıkıntılı ve daha uzun sürede nefes verilir. Öksürük; Astım'ın İLK belirtisi değildir. "Flixon" kortizondur. sağladığı sahte iyilik hali ile sizleri kandırırlar! Her virüs enfeksiyonu "Grip belirtileri" vermez. Ayrıca; Gribin farklı safhaları vardır. Ateş+ dili pembe ise; Gripal enfeksiyondur. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|