Alerjik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Ceren85
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2024 Saat 11:37 |
Hocam merhaba,
Konu belki sizin değil, ama emziren anne olaral artık sizden yardım istiyorum... 43 yaşındayım. Resimdeki gibi döküntüler Nisan'da başlamıştı, ara sıra çıkıp kayboluyordu .Zyrtec içinde geçiyor sonra 3 gun vs yok ,sonra tekrar Doktora gitttim alerji dedi Zyrtec yazdı . onu da 7 gün kullandım .iyidi, kesince de yine böyle devam. Son zamanlarda neredeyse her gun artık çıkıyor, kaşıntı olunca çoğalıyor. Acaba başka birşeyr mi baktırmak lazım, alerji doktoruna randevu alsam o da aynı şey diyecek. 2018 de aynısı olmuştu, sadce acile gidip 1 serum ve 7 gun Zyrtec ile geçmişti Bağırsak solucanı olabilir mi ? Evde hayvan vs yok, ilaç kullanmıyorum Yardım ederseniz çok sevinirim, çünkü kaç aydır rahatsızlık var
Düzenleyen Ceren85 - 03 Eki 2024 Saat 07:46 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Allerjik Ürtiker.
Bu şekilde olması; barsak solucanları lehine!! Andazol tablet 400mg Bir sefer 1 tablet (Andazol Tab. 200 olursa, 2 tablet) alın 3 hafta sonra tekrar alın.
|
|
Maria Güven
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
|
.
Düzenleyen Maria Güven - 03 Eki 2024 Saat 07:39 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Andazol tablet 400mg Bir sefer 1 tablet (Andazol Tab. 200 olursa, 2 tablet) alın
|
|
Maria Güven
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
|
.
Düzenleyen Maria Güven - 03 Eki 2024 Saat 07:38 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Zyrtec almayın ki, hangisi iyi geldi anlayabilelim.
|
|
Ceren85
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam kaç gunde Andazol etkisini göstermeye başlıyor acaba?
Sabah kalktım şuan yine döküntiler çıkıp kaşınıyor İki ayağımda yine Bu döküntüler sonra kayboluyor, yine çıkıyor Düzenleyen Ceren85 - 03 Eki 2024 Saat 08:01 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Barsakların tamamen boşalması şart.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|