Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma Ateş ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma Ateş ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rabiaemir11 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabiaemir11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma Ateş ishal
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 21:01
Hocam merhabalar , 
10 yaşındaki oğlumu sizinle büyüttüm sayenizde gereksiz yere hiçbir ilaç kulmanmadık . Şimdi 3 yaşındaki oğlum için sorum var yanıtlarsanız sevinirim . 

Cumartesi öğleden sonra halsizlik ardından kusma ve Ateş başladı . Ateşine ve kusmasına müdahale etmedim . Kusma bitti ardından ishal başladı . İshale de müdahale etmiyorum . Beslenmesi az az olmak kaydıyla günde 750 ml kadar da su veriyorum. (Arıtma musluk suyu veriyorum ) günde 7-8 defa ishal devam ediyor ateşi 38-39 arası dolaşıyor keyfi de yok. Bugün 5 gün bitti ama iyileşme yok . Uykudan sonra biraz enerjisi oluyor yine düşüyor. 
İshali mukuslu yediği yiyeceklere göre pütürlü olabiliyor . Bu durumda doktora götürmeliyim ? Ve son olarak gerçekten kendim de uykusuz kaldığım için biraz rahatlaması amacıyla calpol verdim bu 5 gün için toplamda 3 defa 1 er ölçek , yani 3 ölçek kullanmış oldum  . Ateş yarım saat sonrasıda düştü .38 ay 15 kilo oğlum
 Cevabınız için teşekkür ederim 

Düzenleyen rabiaemir11 - 25 Eyl 2024 Saat 21:14
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabiaemir11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2024 Saat 09:32
güncelleme : gece 2 defa ishal ateş devam , arka azı dişleri çok şiş diş ateş yaparmıydı hocam. birde geçtiğimiz hafta el ayak hastalığı geçirdi. 5 günde bitti hiçbir şekilde müdahale etmedim. onun yan etkisi olabilir mi?

Düzenleyen rabiaemir11 - 26 Eyl 2024 Saat 09:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118358
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2024 Saat 10:51
Önemli olan; antibiyotik kullanmamanız!! Ağrı kesici gerektiğinde kullanın. 
Dişler bir şey yapmaz. Hurafedir. 
Aynen devam edin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabiaemir11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2024 Saat 10:57
Çok teşekkür ederim hocam . 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.