Kusma Ateş ishal |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rabiaemir11
Üye Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 21:01 |
Hocam merhabalar ,
10 yaşındaki oğlumu sizinle büyüttüm sayenizde gereksiz yere hiçbir ilaç kulmanmadık . Şimdi 3 yaşındaki oğlum için sorum var yanıtlarsanız sevinirim . Cumartesi öğleden sonra halsizlik ardından kusma ve Ateş başladı . Ateşine ve kusmasına müdahale etmedim . Kusma bitti ardından ishal başladı . İshale de müdahale etmiyorum . Beslenmesi az az olmak kaydıyla günde 750 ml kadar da su veriyorum. (Arıtma musluk suyu veriyorum ) günde 7-8 defa ishal devam ediyor ateşi 38-39 arası dolaşıyor keyfi de yok. Bugün 5 gün bitti ama iyileşme yok . Uykudan sonra biraz enerjisi oluyor yine düşüyor. İshali mukuslu yediği yiyeceklere göre pütürlü olabiliyor . Bu durumda doktora götürmeliyim ? Ve son olarak gerçekten kendim de uykusuz kaldığım için biraz rahatlaması amacıyla calpol verdim bu 5 gün için toplamda 3 defa 1 er ölçek , yani 3 ölçek kullanmış oldum . Ateş yarım saat sonrasıda düştü .38 ay 15 kilo oğlum Cevabınız için teşekkür ederim
Düzenleyen rabiaemir11 - 25 Eyl 2024 Saat 21:14 |
|
rabiaemir11
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
|
güncelleme : gece 2 defa ishal ateş devam , arka azı dişleri çok şiş diş ateş yaparmıydı hocam. birde geçtiğimiz hafta el ayak hastalığı geçirdi. 5 günde bitti hiçbir şekilde müdahale etmedim. onun yan etkisi olabilir mi?
Düzenleyen rabiaemir11 - 26 Eyl 2024 Saat 09:43 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Önemli olan; antibiyotik kullanmamanız!! Ağrı kesici gerektiğinde kullanın.
Dişler bir şey yapmaz. Hurafedir. Aynen devam edin.
|
|
rabiaemir11
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
|
Çok teşekkür ederim hocam .
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|