Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ense ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ense ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ense ağrısı
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 20:48
Merhaba Kadir bey..oğlum 5 yaşında dünden beri ensesinin biraz yukarısı saçlı bölümü gostererek  başının agridigini söylüyor şiddetli bir ağrı değil o an söylüyor  20 saniye sonra oyuna dalıyor ..benim korkum babası 2008 yılında beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu iyi huylu idi tümörü ve çok kısa bir zaman radyoterapi gördü.. onunda tümör ensesinin biraz üstünde idi işte bu yüzden çok korkuyorum Kadir bey şimdi hastaneye götürsem tomografi isteyecekler onuda istemiyorum..sizce ne yapmam lazım .şimdiden teşekkür ederim

Düzenleyen Dobi - 23 Eyl 2024 Saat 20:50
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117839
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 21:16
Biraz takip edin. Çocuklarda en fazla beyin tümörü, arka "Fossa" yani beyincik bölgesinde olan tümörlerdir.
Bunda da; ilk araz, denge bozukluğudur.
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 21:18
Peki Kadir bey ne kadar süreyle takip etmem gerekiyor şuan dengesinde bir sorun yok hangi şartlarda doktora goturmeliyim.. ağrıyor dediği yere baktım saç diplerinde hafif bir kızarıklık var baş ağrısı diye bunu söylüyor olabilirmi küçük bir kızarıklık onu rahatsız etmis olabilirmi..ve son olarak siz lenfomanin nadir görülen bir hastalık olduğunu 35 yıllık meslek hayatınızda lenfoma görmediğiniz yazmışsınız bir soruya cevap olarak..peki cocuklarda beyin tümörü sıklığı nedir kadir bey sık rastlanan bir hastalikmi .teşhis ettiğiniz beyin tumoru hastaniz oldumu.benim cocuklarim babalarından dolayi yakalanma riskleri dahami yüksek.. şimdiden tesekkurler

Düzenleyen Dobi - 23 Eyl 2024 Saat 23:06
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2024 Saat 09:00

Meslek hayatım boyunca sadece BİR hastada; Diabetes İnsipitus (şekersiz diabet) ve buna sebep olarak
Hipofiz bölgesinde "Eosinofilik granuloma" vardı.  
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:17
Tekrar merhaba Kadir bey ağrıyı takip etmemi söylediniz dün hiç ağrıdığını söylemedi bugün bir kere basinin ağrıdığını söyledi ağrıyı tarif etmesini istediğimde ağrıyıp  hemen geçtiğini soyluyor ..denge kaybı yada başka bir sorun yok ..Allah korusun kötü bir hastalık olsa  baş agrisi hariç ne kar bir zamanda semptomlar belli olur.hastanede tomografi isteyecekler zaten bir göğüs tomografisi var yeni bir tane istemiyorum ..kadir bey lütfen yardımcı olurmusunuz ..

Düzenleyen Dobi - 25 Eyl 2024 Saat 12:19
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:40
Uğraşmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.