|
Ense ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 20:48 |
Merhaba Kadir bey..oğlum 5 yaşında dünden beri ensesinin biraz yukarısı saçlı bölümü gostererek başının agridigini söylüyor şiddetli bir ağrı değil o an söylüyor 20 saniye sonra oyuna dalıyor ..benim korkum babası 2008 yılında beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu iyi huylu idi tümörü ve çok kısa bir zaman radyoterapi gördü.. onunda tümör ensesinin biraz üstünde idi işte bu yüzden çok korkuyorum Kadir bey şimdi hastaneye götürsem tomografi isteyecekler onuda istemiyorum..sizce ne yapmam lazım .şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 23 Eyl 2024 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz takip edin. Çocuklarda en fazla beyin tümörü, arka "Fossa" yani beyincik bölgesinde olan tümörlerdir.
Bunda da; ilk araz, denge bozukluğudur.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Kadir bey ne kadar süreyle takip etmem gerekiyor şuan dengesinde bir sorun yok hangi şartlarda doktora goturmeliyim.. ağrıyor dediği yere baktım saç diplerinde hafif bir kızarıklık var baş ağrısı diye bunu söylüyor olabilirmi küçük bir kızarıklık onu rahatsız etmis olabilirmi..ve son olarak siz lenfomanin nadir görülen bir hastalık olduğunu 35 yıllık meslek hayatınızda lenfoma görmediğiniz yazmışsınız bir soruya cevap olarak..peki cocuklarda beyin tümörü sıklığı nedir kadir bey sık rastlanan bir hastalikmi .teşhis ettiğiniz beyin tumoru hastaniz oldumu.benim cocuklarim babalarından dolayi yakalanma riskleri dahami yüksek.. şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 23 Eyl 2024 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatım boyunca sadece BİR hastada; Diabetes İnsipitus (şekersiz diabet) ve buna sebep olarak Hipofiz bölgesinde "Eosinofilik granuloma" vardı.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba Kadir bey ağrıyı takip etmemi söylediniz dün hiç ağrıdığını söylemedi bugün bir kere basinin ağrıdığını söyledi ağrıyı tarif etmesini istediğimde ağrıyıp hemen geçtiğini soyluyor ..denge kaybı yada başka bir sorun yok ..Allah korusun kötü bir hastalık olsa baş agrisi hariç ne kar bir zamanda semptomlar belli olur.hastanede tomografi isteyecekler zaten bir göğüs tomografisi var yeni bir tane istemiyorum ..kadir bey lütfen yardımcı olurmusunuz ..
Düzenleyen Dobi - 25 Eyl 2024 Saat 12:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uğraşmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|