|
Dll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 10:24 |
Hocam merhaba
7 yaş erkek çocuk Boğaz ağrısı, biraz ateş var, dilinde tabaka var mı ? Cumartesi hapşırma burun akıntısı ile başladı , bu gece öksürük eklendi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor. Grip geçiriyor.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam
Şuan dili böyle oldu ⤵️ Nefes darlığı var, öksürükte zorlanıyor Ateş 38.2 Hızı nefes ve nefes darlığı devam ediyoruz Ne yapalım acaba? Bronşları tıkandı, nefesini nasıl hafifletebiliriz acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekiyorsa; ağızda pis bir koku olur.
Astim olsa; nefes sayısı artmaz. Rahat nefes alır, sıkıntılı nefes verir. Bir Kan Sayımı yaptırıp, bana yazın. Bu arada sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
|
Hocam siz bir kere ventolin 1 fiş önermiştiniz , gece onu sıktım
Ama şuan fark ettim 24/06/24 skt bitmiş. Sıkınti olur mu ? Etkisi olur mu acaba... Kan sayımı yarın yapmaya çalışacağım Ağızdan pis koku yok, ama gece yine ateşi çıktı 39,2 Her 10-15 san maksum 30 San kuru öksüruyor yıprandı o yüzden ventolin sıktım
Düzenleyen Ceren85 - 23 Eyl 2024 Saat 23:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En kötü ihtimal ile etkili olmaz!
|
|
![]() |
|
Hocam sabaha kadar uyuyamadik,
Solunum sayısı 52 oldu, ağrısı vardı Calpol verdim. 18 saat geçince nefesi normalleşmeye başladı. Kan sayımı yaptırmadık, çünkü doktora gitmedik. Bugün ise bize anlatıyor nefes almak kolay vermek zordu diyor , göğüsüm ave boğazım çok acıdı, Astım olmasın diye eşim soruyor, yanlış hatırlamıyorum astımda ateş çıkmaz dimi ? Çünkü belirtileri rahat nefes almak ama nefes vermek zor demiştiniz ( Ama bu sıkıntı 52 solunum sayısı ile oldu ).Solunum normalken nefeste sıkıntı yok. Bir de hocam 7 yaşına geldi ama hala burnu genelde tıkalı sürekli ağzı ile.nefes alıyor, gece horluyor, ağzı açık .Umarım 7den sonra geniz eti ve lenf bezleri küçülür çünkü hormala ve apnesi rahatsız ediyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamen öyle.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|