|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2024 Saat 14:05 |
Merhaba hocam bugün tahlil yaptırdım çok halsizlik vardı bende e nabizdan baktım d vitaminim 12 çıkmış en son geçen sene Ekim ayında bir ampul içmiştim birazdan doktora tahlilleri göstermeye gideceğim büyük ihtimal ampul değilde başka d vitamini verir size sormadan almak istemedim gene ampul mu içsem bide ferittin degerim 11 hgb 12 çıkmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemi:Yok.
1 Ampul bile yeterli olmamış, Türk doktorların vereceği "oyuncak" D vitaminleri ile hiç düzelmez. Zaten bu konuda rezil oldukları için şimdi aralarında "konsensus" yapmışlar ve D vitamini alt sınırını 50'den 6.6'ya düşürmüşler!! Bu sayede Türkiye'de D vitamini düşük (tedavi edilmesi gereken) kimse kalmamış!! Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için. Ocak ayında tekrar ölçtürüp, bana yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2024 Saat 16:48 |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok haklısınız hocam zaten bakmıyordu d vitaminine benim israrimla baktı düşündüğüm gibide oldu bir tane d vitamini kapsülü verdi haftada bir tane için 50 likmis bu bitincede 30 Luk olandan vereceğim dedi ama ben ampul aldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef Türkiye'de durum bu!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|