|
Alerjik öksürük? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdk.Gkhn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2024 Saat 14:55 |
6 yaşında kızım uykuya dalmadan birşey yetip yatarsa gece boyu öksürüyor, süt ve süt ürünleri ve çilek yediği zaman kuru öksürük oluyor. Bu durum için nasıl bir yol izleyebilir, doktorlar alerjiyi tespit edip, tedavi öneriyor, fakat bu yaşta alerji testi yaptırmakta istemiyorum, bu konuda ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim Hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne allerjisi?
Ne testi?? Ne tedavisi? Bu gibi Türk doktor palavralarına kanmayın. Bunun gibi doktorlar, ASLA Grip teşhis etmezler!! Tamamına Astım veya allerji derler. 6 seneden beri hiç Grip tanısı kondu mu?? Yerseniz! "Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekkürlerim ve 1 senelik tecrübelerim" yazısını mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Bdk.Gkhn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunların hepsini takip ediyorum, ilaç meselesinde de sizin dediklerinize göre hayat yaşıyorum. Fakat bu özellikle gece öksürüğü meselesini çözemedim, hiç ilaçta kullanmadık, sadece sorulduğum Dr arkadaşlar test yaptırabilirsin diyor ama 6 yaşında çocuğa test istemiyorum. Çokta önemli değilse 3 4 sene takip etip, eğer alerjik bişey varsa o zaman test mi yaptırsam veya ne yapmalıyım sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yastığını yükseltin, yatmadan önce sıcak buhar, 10 dakika uygulayın.
Başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|