|
İştahsızlık karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eskcansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2024 Saat 12:45 |
Hocam merhaba geçmiş konularda bulamadım sorunumuzu.
Kızım 7 yaşın 19,5 kilo boyu 124 cm Okullar açıldı sabah kahvaltı yaptıramıyorum ağlıyor karnım ağrıyo midem bulanıyor diye bir şey farkettim sürekli büyük tuvaleti geliyor ishal değil bildiğimiz büyük tuvaletini yapıyor çok az bişi yiyor tuvalete gidiyor örneğin süt mısır yemişti midede sindirilmeden tane tane görebildim bu bizi yoruyor karın ağrısı mide bulantısı olduğunu söylüyor okula aç gidiyor 14:30 da okuldan geliyor az az bişiler yiyor tuvalete tekrardan uzun zamandır doktora gitmiyorız sizin sayenizde ama burda bir sıkıntı mı var ne yapalım hocam andozal mı kullansam die düşündüm denemek için belkş işe yarar sizin görüşünüz nedir teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7cm boy fazlası var.Lokmaları, iyi çiğneyip öyle yutsun.
2kilo eksik olması, aşırı hareketli olduğunu gösterir. Andazol gereken bir durum değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|