|
Kızarıklıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2024 Saat 17:33 |
Merhabalar hocam, oncelikle sunu soylemek istiyorum ki sayenizde aylardir doktor yuzu gormuyoruz. Cocuklarim ateslenip hastalandıklarinda daha az tedirgin olup sakin kalabiliyorum. Daha bilinclendim. Allah razi olsun. Daha gecen gün krup olan oğluma doktor antibiyotik vermis, sizi tanimiyor olsaydim gerekli görüp kullanabilirdim. 3 gun az hava desteğiyle atlattik.
2. Olarak bir haftadir sivrisineklerle basim dertte. Ayak bileklerimi değişik yerlerden isirmislardi zaten. Ama dünden beri her iki ayak bilegimde artan bir kizariklik, kabarti ve kaşıntı var. (En az 12-13 yeni nokta) Ama 1 gece de bu kadar cok yeri ayni anda isirmis olabilirler mi? Acikcasi rengi de turumcusu olunca emin olamadim. Bunlar sinek isirigi degilde baska birsey mi? Kasinti ve agrisi icin ne yapabilirim. Cok tesekkurler simdiden. Düzenleyen Urazereninannesi - 12 Eyl 2024 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli ki, devamlı sizi çok sevmişler, devamlı ziyaret ediyorlar!
Sin-Kov veya Off sprey gibi sinek kovucuları kullanın.. Bunlar aleyhinde konuşan kıymeti kendinden menkul doktorumsuları da dinlemeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|