Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uzak durması gerekli mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uzak durması gerekli mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uzak durması gerekli mi
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2024 Saat 21:21
Hocam kızım 16.11.2021 doğumlu daha yeni yeni konusma olarak açılmaya başladı daha yeni parkta ben olmadan sıra bekliyor kayıyor kalabalık arasında  ama hocam şöyle bir sorunumuz var bir komşumuz var kızı 3 bucuk yasinda konuşmuyor kalabalık arasında oynamıyor büyük ablaları sürekli benim kızımla oynatiyolardi  2 haftadır ama benim kizimda şöyle etkisi oldu armina(komşunun kızı) kızım diğer çocuklarla irtibatını direk kesiyor kendi oyuncaklarını verdiği arkadaşlarından alıp direk arminaya veriyor kimseyle oynamıyor armina ne yaparsa onu yapıyor sadece armina süreli ıııı dediği için sürekli ııı diyor kimsenin yanina yaklaşmadigi için kizimda yaklaşmiyor ablaları sürekli kumsali arkadaşlarının arasında alıp tek arminayla oynamasını sağladılar kızım simdi onu öğrendiği için parkta armina gelince herkesle iletişimini kesiyor ve o kızın yaptığı hareketleri yapıyor sadece .nasil bir yol izlemiyim kızım tam bu kadar sossyallesmisken tekrardan başa dönmek istemiyorum.  Şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118548
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2024 Saat 08:46
Çocuklar; 4 yaş bitene kadar hiç konuşmayabilirler! İşitebilen bir çocuk, muhakkak konuşacaktır.
Elalemin gazına gelmeyin.
Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2024 Saat 10:45
Hocam şöyle diyim kızım o kızı görünce kimseyle oynamıyor kimsenin yanına gitmiyor tek o kızın yanına gidip onun yaptığı hareketleri yapıyor bu normal bir davranış mi o kız yokken herkesle oynuyor herkesin yanina gidiyor o gelince kendini herkese kapatıyor bu durun benj tedirgin etti o kız eve gidince arkasından 2 saat krize girecek şekilde ağlıyor kandırmaya çalıştıkça kanmiyorda o yüzden sordum uzak durması gerekli mi diye 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118548
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2024 Saat 16:15
Gerek yok. Canı kimi istiyorsa, onunla arkadaşlık edebilir. İsterse "zeka özürlü" bile olsa, karışmayın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.