|
Tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 10:07 |
Hocam iyi günler bebeğim 17 aylık emziriyorum. 3 gündür çok yoğun vücut ağrısı, boğaz ağrısı, kulak ağrısı,üşüme ,titreme(sıtma gibi) yaşıyorum. Nerdeyse hiç uyuyamadim.Paroldan fayda göremiyorum. Az önce arveles içtim, bir zarari olur mu?Hangi ağrı kesiciyi icenilirim?
Düzenleyen DenizCihangir - 27 Ağu 2024 Saat 10:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz!!
Nasıl olsun ki?? %50 kilo olsanız, içtiğiniz İlacın 1/50'si 1 litre süte geçer.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam agrilarima, üşümeye,titremeye dayanadim. Novalgin iğne yapıldı. 2 saat sonra sütünüzu sağıp atin dendi. Sagma makinem yok. Düşünceniz nedir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN sakın o dangalağa uyup da sütünüzü atmayın!!
Siz Novalgin ampulü içseniz bir etkisi olur mu? Bebek süte geçen Novalgin ampul şekli olduğundan, çocuğa saf olarak içirseniz bile etkili olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam sol tarafı bogazimin kulağa doğru şiş,tonsilit dendi. Bu kadar kemik ağrısı ,ağrıdan uyuyamiyorum.ateş (halüsinasyon görme derecesinde) yapar mı? Yoksa başka bişey mi bende ki hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boğaz enfeksiyonları yapar. Diliniz paslı ve koku varsa; antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|