|
Erkek sağ yan ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2024 Saat 11:01 |
Kadir bey merhaba
44 yaş erkek 3 haftalık deniz tatili sonrası son 2 gün dinlendi hatta denize de girmedi.. Sabah 6 da kalkıp İstanbul a yola koyulduk. Yolda başladı ağrısı.. Sağ yanı ağrıyor. Mesaneme baskı yapıyor ama çişim yok dedi. Sonra yol üzerinde Tekirdağ da bir hastane aciline çektik arabayı arabadan indi düzeldi. Tekrar bindik devam ederken yolda yine başladı.. Bu sefer mimarsinan da bir devlet hastanesine geldik.. İdrar yolu enfeksiyonu şüphe ettiler ama sanki arabada oturunca oluyor ayakta düzeliyor gibi yani henüz yeni ama öyle sanıyoruz. Şimdi idrar tahlili verdik. İdrar yolu enfeksiyonu şüphe ettiler. Hocam eve geldik 1 buçuk saattir hiç ağrısı yok. Yemeğini yedi. Bu arada idrar tahlili çıktı nitrit negatif Dansite 1.020 Eritrosit pozitif (+3) Lökosit negatif Eritrosit (RBC) 432 (bunun referans aralığı 0_4) İdrarda mukus 8(bunun referans degeri 0_5) Sizce neden olabilir testi verip hastaneden çıktık elle bir muayene de yapılmadı. Dedim şimdi idrar yolu enfeksiyonu diyip verirler antibiyotik
Düzenleyen Glnrkzy - 24 Ağu 2024 Saat 12:35 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar bildiğin SALAK!
1- Erkeklerde İYE asla olmaz! 2- Eşiniz, TAŞ DÜŞÜRÜYOR!!! 3- İlk ağrıda taş düştüğü için hemen rahatlama olmuş! 4- Bunun arkası gelecek. Tekrar ağrı olduğunda, 2 tablet novalgin alıp Alaturka tuvalette ıkınsın. 5- Kesin D vitamin seviyesi düşüktür. Olması gereken seviye: 50-100 arasıdır. Eğer 50'den düşük çıkarsa, bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içsin.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En son nisan ayı içti 1 ampul 3 hafta da denizde güneşlenerek aldı ama tekrar bakalım.
Peki bir ultrason falan çektirmemiz gerekir mi? Yani ne kadar taş var.. Çok büyük olunca kırma işlemi falan yapılıyor diye biliyorum. Yoksa sadece dedikleriniz yeterli olur mu? Asistan doktor vardı. Zaten sizi yıllardır takip ettiğim için idrar yolu enfeksiyonu erkekte olmaz ki dedim eşime ve hastaneden testi verip ayrıldık Nitrit negatif görünce danışmak istedim Siz çektiği ağrı şekline göre mi taş düşürdüğünü söylediniz yoksa ayrıca eritrosit (RBC) değeri de bunu mu destekliyor. İleride bilgi sahibi olmak için soruyorum bunu yanlış anlamayın lütfen
Düzenleyen Glnrkzy - 24 Ağu 2024 Saat 23:36 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrı+Kan =Taş
Ağrı devamlı olduğunca US gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|