|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2024 Saat 11:44 |
Hocam kizim 19 aylik 12 kilo.sabah kolunda kene fark ettim hemen acile gittik cikardilar kam aldilar 1 hafta sonra tekrar kan vereceksiniz dediler korkuyorum sizede sonuclari atmak istedim yaylaya cikmistik ama uzun kollu hatta ustu kalindi soguk oldugu icin nasil girdi anlayamadik kene oluncakorku oluyor Allah korusun olumcul olur vs diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanda NEYE bakıyorlar? Salak bunlar!!!
Test filan gerekmez, zira herhangi bir testi YOK!! Ayrıca da yapılacak bir şey yok! KKKA ise, hiçbir testi ve tedavisi yoktur! Sizi dolandırıyorlar.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah korusun kkk ise olumcul olur dimi hocam cok korkuyorum nasil anlayacagiz peki oldugunu gayet iyi hâl olarak kizim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlk sayfada, Yazarlar kısmındaki makale listemden; "Kenelerle Bulaşan Hastalıklar" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Hocam okudumda simdi belirtiler 3.gunde basliyor sanirim tedavisi yoksa goz gore gore ozaman bulasan insanlar olebiliiyor mu tehlikeli bir kene ise yada onu bizler nasil anlayacagiz belirtiler artinca mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, ölüyorlar!
Türkiye'de yapılanların tamamı "ıskatcılık tır"!! NOT: Her kene hastalık bulaştırmıyor!! Kene "vektör" yani taşıyıcı. Hastalık yapabilmesi için KKKA virüsü taşıması şart!
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Tedavi eden sağlıkçıya nasıl bulaşıyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|