|
Geçmeyen karında acı şikayeti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neslihan82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neslihan82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2024 Saat 00:21 |
Kadir Bey merhaba,
Kızım 2013 Nisan doğumlu, aylardır zaman zaman karnında bir acı şikayeti oluyor. Acı başladığında yüzünden o acının şiddetini hissedebiliyorum ve kıvranıyor. Adını vermeyeceğim ama İstanbul’un en ünlü özel hastanelerinden birinin aciline iki hafta üst üste götürdük. Kan testi ve ultrason her ikisinde de temiz çıktı. Hatta ilk gittiğimizde bağırsakların dolu olduğunu düşünüp lağman bile yaptılar. Ama birşey bulamadılar. Her gün olan bir şikayet değil. Ama başladığında gerçekten hayatının kalitesini etkiliyor ve ben bu acıyı nasıl dindirebileceğimi bilmediğim için çok çaresiz hissediyorum ve çok üzülüyorum. Bir ara sütten şüphelenip kestik ve rahatladı. Ama şu anda süt içmediği halde 2-3 gündür yine çok acısı var. Tecrübenize ve bilginize çok güveniyorum. Lütfen bize bir yol gösterin, bir çözüm bulun. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni doktorlar bu gibi hastalıkları bilmezler!
Önce soruya açıklık getireyim: 1- Soru: " Karında gecmeyen acı şikayeti" olacak. 2- Karında "acı" olmaz, Ağrı olur. Bu tip ağrılar : 1- Barsak parazitleri (Ascaris) ile olabilir. Bugün 2 ölçek Andazol bir kerelik içirin ve 3 hafta sonra tekrarlayın. 2- FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) olabilir. Güvenilir bir testi yoktur! Colchium tablet, günde 1 tane verilir, 1-2 günde iyileşme görülürse, FMF demektir ve ilaca devam edilir.
|
|
![]() |
|
Neslihan82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neslihan82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Denedikten sonra sonuç için mutlaka bilgi vereceğim Kadir Bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|